Aamupalalla

Huomenta! Toivottavasti lauantai on lähtenyt teillä hyvin käyntiin. Olen viikonloppuisin melko levoton, sillä päässä pyörii sata asiaa, joita pitäisi voisi hoitaa. Mieheni ei ole tämän luonteenpiirteeni suurin fani. Normaalisti heti hänen herättyä alan tykittämään ideoita, mitä voisimme tehdä tuona päivänä. Yritän hillitä itseäni, mutta vaikeaa se on. Aamuihmisenä sitä tahtoisi vain saada heti aamusta asioita tapahtumaan. Tänä viikonloppuna listalla vaatekaappien siivoamista (talvivaatteet piiloon ja kevät- ja kesävaatteet esiin), parvekkeen järjestelyä, siivoamista yms..

placefordreams.ap1.jpg

Nyt kuitenkin istun vielä hetken aamupalani ääressä ja sitten hommiin!

Mukavaa viikonloppua sinne, varsinkin kaikille muillekin levottomille 😉

Kuvankaappaus%202015-4-3%20kello%2011.06

Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “Aamupalalla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *