Ripset kuntoon

Lupasin teille jo aiemmin ripsienpidennyksistäni lähikuvaa ja kuitenkin täysin tämän unohdin. Kävin ennen Pääsiäistä huollattamassa ripseni taas juhlakuntoon Sf-Clinikenin Simonalla ja tässä sivuprofiilia pidennyksistä. Ripset eivät siis ole kovin pitkät ja näin ollen näyttävätkin luonnollisilta. Pidennysten osalta ainakin minulle on tärkeää säilyttä kuitenkin siisti lopputulos, joten liian pitkät joka suuntaan säntäilevät ripset eivät ole minua varten. Pidennykset helpottavat arkea, kun ei tarvitse olla aina laittamassa ripsiväriä. Kummasti nämä ovat nyt jääneet jälleen silmiini, vaikka pitkään olin ilman näitä.

ripsienpidennykset-1.jpg

 

Kuvankaappaus%202015-4-3%20kello%2011.06

big-pink.gif

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *