Balmuirilla kylässä

Kävimme tänään ystäväni kanssa Balmuirin uudella showroomilla ihastelemassa merkin upeaa mallistoa. Kyllä meiltä Suomesta vain löytyy vielä osaamista ja energistä yrittäjyyttä; Balmuir on elävä esimerkki tästä. Balmuirilla käytetään todella laadukkaita materiaaleja ja kauneudesta ei tingitä edes tuotteiden pakkauksissa. Oli ihana huomata, kuinka energistä porukkaa merkin takana touhuaa. Balmuirin malliston laajuus yllätti minut todella! Mallistosta löytyy sekä sisustukseen vaikka mitä, että asusteita niin talveen, kuin kesäänkin.

placefordreams.balmuir.4.jpgplacefordreams.balmuir.1.jpgplacefordreams.balmuir.2.jpgplacefordreams.balmuir.3.jpg

Omia unelmoinnin kohteita heidän upeasta mallistostaan on ehdottomasti yllä kuvassa näkyvä cashmir aamutakki (ihanan pehmeä!) ja toki kaikki ihanat cashmir torkkupeitot. Milan huivi ollut myös pitkään haaveissa värissä light taupe tai light grey. Kummasti vaatetukseen halutuimmat värit ovat samaa maailmaa sisustuksemme kanssa.

1-Desktop191.jpg

Harmaa Cashmirhuopaimp?type(inv)g(19847366)a(2042464), Valkoinen pellavapussilakanaimp?type(inv)g(19847366)a(2042464), Helsinki Cashmirshaaliimp?type(inv)g(19847366)a(2042464), Milan huiviimp?type(inv)g(19847366)a(2042464)

 

Onko täällä muitakin merkin faneja?

Kuvankaappaus%202015-4-3%20kello%2011.06

 

Postauksessa mainoslinkkejä

Elina / Place for Dreams - -

6 kommenttia “Balmuirilla kylässä

    1. Nämä ilmat varsinkin nostattaa fiilistä muhkeista ja lämpöisistä asusteista, niin kotiin, kuin vaatetukseenkin! Oli kyllä ihanaa ♥ Kerrankin näki isomman valikoiman heiltä yhdellä kertaa!

  1. Oi, ihanalta näyttää! Balmuir on noussut tietoisuuteeni juuri blogien kautta, aiemmin en esim. tiennyt, että kyseessä on suomalainen yritys.

    1. Merkillä niin kansainvälinen ilme, ettei ihan heti tosiaan suomalaiseksi uskoisi. On ihan mieletöntä, että Suomesta löytyy tämän tason osaamista!

  2. Merkki kiinnostaa koko ajan enemmän. Johtuisiko tästä hehkutuksesta jota blogeissa näkee..;) Ja hyvä niin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *