Olohuoneen valaisin

Meidän olohuoneessa on jalkalampun lisäksi vanhan kodin makuuhuoneen kattovalaisin. Aikoinaan väliaikaisvaihtoehdoksi hankittu, mutta lopulta kattoon jäänyt keveä valaisin. Tämä ei valaise mitenkään kovin kirkkaasti, joten se on sopinut hyvin tunnelmallisemmaksi valoksi olohuoneeseen. 

placefordreams.lamppu.jpgpfdhome-1.jpgplacefordreams.valaisin.1.jpg

Valaisimet taitavat olla ikuinen ongelma. Nyt olen lukenut iltaisin melkoisen paljon yhden työprojektin takia ja olen huomannut, että lähes mikään ”lukuvaloistamme” ei ole riittävä lukemiseen (ainakaan sellaiseen, jossa haluat pysyä hereillä ;D ). Nyt olenkin viihtynyt parhaiten ruokapöytämme ääressä, jossa valo on kirkkain. Toki lampuilla on myös iso merkitys, joten pitäisi laittaa vain osaan valaisimista kirkkaammat lamput. Olohuoneessa ei kuitenkaan ole mukavaa käyttää liian kirkkaita lamppuja tunnelman kannalta. Jos en ole lukemassa, niin viihdyn ehdottomasti paremmin hieman hämärässä valaistuksessa.

Painiskellaanko teillä samojen ongelmien kanssa?

Kuvankaappaus%202015-4-3%20kello%2011.06

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Olohuoneen valaisin

  1. Ooh, mikä ihana olkkari! Täällä haaveillaan oman kodin laitosta, eikä nää helpota fiilistä yhtään. :D<br />
    <br />
    Mulla ei ole kuin keittiössä kattolamppu. Ajattelin, että kesä tulee, kyllä mä pärjään. 😉

    1. Kiitos murunen &hearts; Kyllä sinäkin vielä pääset ikiomaa kotia laittamaan! Hehe, toivottavasti ilmat taas paranevat ja kevätaurinko tulee valaisemaan ;))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *