Projektina parveke

Parvekkeemme huutaa tyhjyyttään ja hetken meitä hellineet aurinkoiset säät muistuttivat asiasta. Parvekkeelle tarvitaan ihan ensisijaisesti jotain lattialle. Mies saattaa tehdä siihen laudoituksen, mutta katsotaan nyt minkälaisen. Kalusteista taas toisaalta haluaisin kulmasohvan, mutta toisaalta kaksi löhötuolia. Ikean Storselet voisivat toimia hyvin, mutta näistäkään en osaa päättää. Parvekkeella on nyt jo tosi lämmin auringonpaisteessa, joten tämä projekti pitäisi ehdottomasti saada piakkoin liikkeelle. 

1-Downloads7-001.jpg

Tyyny, Säilytyskori ja Lyhty, Zoco Home verkkokaupasta, Storsele tuoli Ikea, Kuva House of Philia

Parvekkeellamme on nyt kaksi vanhaa tuolia, yksi jättimäinen betoninvärinen ruukku ja Cobellosta ostamani pieni, myöskin betoninomainen pöytä. Kuvasta ei oikein hahmoita parvekkeen kokoa, mutta mitat n 2x5m. Kokoa siis huomattavasti vanhaamme enemmän, joten kalusteiden suhteen on meillä enemmän valinnanvaraa.

placefordreams.parveke.jpg

Värimaailma ei ole ihan meidän näköinen, arkkitehdin näkemys ruskeasta ja vihreästä ei ihan ole vielä minulle auennut. Väreistä huolimatta olisi parveekkeesta tarkoitus saada viihtyisä ja mukava.

Elina / Place for Dreams - -

6 kommenttia “Projektina parveke

 1. Mun tuli heti mieleen että voisko tota vihreää hyödyntää jotenkin kasvien muodossa? Siis jos niistä tykkää niin erilaiset kasvihyllyt/köynnökset jne… vois näyttää kivalta.<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.peaceandstyle.fi&quot; target="_blank">www.peaceandstyle.fi</a>

  1. Eikö se mene juuri niin, että mitä ei voi piilottaa, pitää korostaa 🙂 Jotain tuollaista tähän voisikin kehittää!

 2. Itsekin pähkäilen parvekkeen sisustuksen kanssa, ja haaveissa olisikin saada sinne joku (edes pieni) löhösohva :). Ongelma vain vielä tässä vaiheessa on se, että emme ole mitanneet uuden kodin parveketta, joten kalusteita on turha vielä tässä vaiheessa sen kummemin miettiä. Mutta kunhan saamme avaimet käteen ja pääsemme ajan kanssa käymään siellä, niin silloin kyllä mittanauha ja google heiluu :D.

  1. Jokin löhöratkaisu on kyllä ehdoton 🙂 Joo mittanauha ja suunnitelmat heti vain vireille, kunhan asunnolle pääsette &hearts; Ihanaa päästä sitten viettämään kauniita kevät/kesäpäiviä parvekkeelle!

 3. En oo hirveesti vielä mitään kalusteita miettinyt, tosin meillä ei oo parveketta vaan takapiha ja pieni terassi joka on ihan järkyttävän näköinen eikä siihen mahdu mitään kivaa. Oon haaveillut jo muutaman vuoden ajan <a rel="external nofollow" href="https://www.masku.com/tuotteet/kesakalusteet-2015/polyrottinkikalusteet/17436-pesa-polyrottinki/&quot; target="_blank">https://www.masku.com/tuotteet/kesakalusteet-2015/polyrottinkikalusteet/17436-pesa-polyrottinki/</a&gt; -tyylisestä kalusteesta, tosin mielellään pyöreämpänä. Tossa on vaan se, että sitä ei saa oikein mihinkään suojaan ja pitäisi muistaa ihan aina ottaa noi pehmusteet sisälle koska naapureiden kissat tulee toisten pihaan ja kuseskelee ympäriinsä.<br />
  <br />
  Viime vuonna toi pesä oli mun mielestä halvempi, tosin saatto olla tarjouksessa sillon.

  1. Oi toi pesä on todella ihana!!! Harmi ettei meille tuota saataisi sisään mitenkään 😉 Tuo pehmusteiden sisään raahailu on kyllä avoimen terassin huonoin puoli! Toki naapurin kissa myös! Harmi, että tilanne on tuo :/ <br />
   <br />
   Kiva muuten, että jätit kommenttia pitkästä aikaa &hearts; Mukava tietää, että olet vielä hengessä mukana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *