Elämää

Elämä on viimeaikoina ollut jännittävää, opettavaista, iloista, stressaavaa ja kiireistä; siis varsinaista tunteiden vuoristorataa. Eli kaikenlaiset tapahtumat vieneet ajatuksissaan muualle, kuin tänne hyvän olon maailmaani (eli blogiin). Matkalla kohti omia unelmia ei kaikki aina mene ruusuisesti, mutta näistä opitaan ja kasvetaan. Positiivisuuteni on viime aikoina ollut koetuksella, mutta yritän kaikesta huolimatta kaivaa kaikesta aina niitä hyviäkin puolia. Miten tämä elämä onkin sellaista, ettei edes puolen vuoden pätkää pysty elämään ihan tavallista tylsää (mutta myös niin ihanaa) arkea. Kaipa se on tämä levoton luonteeni, joka haastaa minua aina uusien asioiden pariin. Onko täällä muita tähän samaistuvia 😉 ?

IMG_1257.jpg

Mikä sitten tekee iloiseksi; vaikka nämä ihanat kukat, jotka sain rakkalta ystävältä jo yli viikko sitten ja joista edelleen on osa hengissä. Yritän oppia mieheni asennetta elämään, ei saisi stressata turhista! 

Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “Elämää

 1. Mä olen aina ollut varsinainen stressi-petteri. Ottanut paineita asioista, joihin ei voi itse vaikuttaa ja tehnyt niistä vielä suurempia siten. Tänä vuonna päätin asennoitua elämään uudella tavalla ja nauttia hetkistä; &quot;let go and let life happen&quot;. Olen ihan varma, että ilman tuota asennetta ei yhtä isoa, kohta puoliin tapahtuvaa asiaa olisi tapahtunut (paljastan sen blogissakin myöhemmin:) <br />
  <br />
  Vaikka omassa elämässä on tällä hetkellä eväitä suurempaankin stressiin, olen jollain ihmeen kaupalla pystynyt pysymään tyynenä (suurimman osan ajasta) ja ottanut päivän kerrallaan. Voin todeta, että se on ollut tosi vapauttavaa ja suosittelen lämmöllä kokeilemaan, josko vain voisi päästää vähän irti ja antaa elämän mennä eteenpäin ilman nutturan kiristymistä ja stressikäppyrän kasvattamista. <br />
  <br />
  Tsemppiä ihanainen! &hearts;

  1. Kyllä on ehdottomasti vain opeteltava pois tästä murehtimisesta! Oih &hearts; Mitähän siellä paljastuu? Ihanaa, onnea jo etukäteen hyvistä uutisista / tapahtumista :)<br />
   <br />
   Kyllä, nyt vain päivä kerrallaan ja vielä kun osaisi meditoida itsensä öisin muihin ajatuksiin, eikä valvoisi stressaten! Yritän parhaani ja uskon todella elämän helpottavan sen myötä!

 2. Löysinpäs mukavan blogin surffaillessa ja lukijaksi jäin :)<br />
  <br />
  Täällä entinen stressaaja, nykyinen rentoraisa ilmoittautuu. Monet raskaat tapahtumat ja haastava arki meinasivat vetää vähän överiksi stressaamisen, mutta on onnea omistaa tyyni mies, joka ei hepuloi juuri koskaan. Kovalla oman itsensä tsemppaamisella ja harjoittelulla stressaamisesta voi todellakin päästä eroon. Eikä siihen tarvita sen kummempia poppakonsteja vaan asenteen muutosta. On vain löysättävä asioista, joille ei voi mitään… Aamut aloitan nykyään miettimällä mitä kaikkea voi jättää tekemättä ( joskus liian pitkä työlista päässä ) ja ihan hyvällä omalla tunnolla jätän sen mitä ilmankin päivän voi elää 🙂 <br />
  <br />
  Tsemppiä &quot;meditointiin&quot; ja oikein mukavaa lauantaita !

  1. Kiitos paljon &hearts;<br />
   <br />
   Onneksemme meillä on puolisot, jotka osaavat meitä auttaa mallillaan näissä &hearts; Vielä, kun oppisin saman toimintavan stressiin itsekin 😉 Asennetta ja meditointia tässä tarvitaan, mutta ainakin halu parantaa omia toimintatapoja on kova! Kiitos ihana tsempeistä ja sinne myös mukavaa lauantaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *