Clarisonic Mia 2

Olen kirjoittanut täällä useasti ihostani ja haasteista sen hoidon kanssa. Uusimpana lisäyksenä kasvojen hoidon suhteen on hankkimani Clarisonicin kasvoharja. Clarisonic Mia 2imp?type(inv)g(19847366)a(2042464) on malli johon päädyin ystävien ja eri nettiarvostelun perusteella. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että vaikka oman ihon ongelmat ovatkin enemmän sisäisistä syistä johtuvia, pitää minun kuitenkin kiinnittää myös ulkoisiin tekijöihin muita enemmän huomiota. Ihon kunnollinen puhdistaminen on tietty yksi lähtökohta tähän. Luulin ennen tämän harjan hankintaa aina puhdistaneeni perusteellisesti ihoni päivittäin. Toisin kuitenkin sain huomata. Pestyäni kasvoni ensin normaalilla tyylilläni, harjasin vielä kasvot läpi tällä laitteella. Sain ihmetyksekseni huomata, kuinka paljon meikkiä vielä harjaan tarttuikaan mukamas puhdasta ihoa harjatessa. Oma ihoni on kuitenkin sen verran herkkä etten ihan päivittäin voi käsittelyä toistaa. Olen pyrkinyt ”kasvoharjaamaan” n kerran viikossa, joka mielestäni ainakin auttanut ihoani. Harjauksen jälkeen käytän tosin paksumpaa voidetta, mitä normaalisti yövoiteena (käytössä ainakin talviaikaan ollut huippu voide; La Roche Posay Cicaplast baume B5, joka ei tosin ole kasvovoide, vaan ärtyneen ihon hoitoon tarkoitettu).

placefordreams.2.jpgplacefordreams-1.jpg

Clarisonic Mia 2imp?type(inv)g(19847366)a(2042464)

Edelleen käyn myös Sf-Clinikenillä Simonan luona Detox-kasvohoidoissa, joten täysin kotikonstein en pärjää. Hoidossa käytettävä mantelihappo on yksinkertaisesti parasta omalle iholleni.

 

*Postauksessa mainoslinkkejä

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Clarisonic Mia 2

  1. Minulla on käytössä Shiseidon kasvoharja, joka siis toimii ihan käsipelillä, ja enää en voisi kuvitellakaan puhdistavani kasvoja ilman sitä!

    1. Käsipelillä toimiva miniversio minulla myös aina reissuissa mukana (ihan sellainen tosi perusharja). Todella hyvä sekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *