Nicolas Vahé

Kävimme tänään pyörimässä sisustusostoksilla ja nautittiin toki myös upeasta ilmasta ostosten lomassa. Löysin parvekkeelle kivan ”betonipöydän” ja myös Nicolas Vahén keittiötuotteita tuli ostettua. Testasin heti Parmesan Cheese & Basil suolaa ruoan kanssa, oli herkkua! Öljy taas maultaan basilika.

placefordreams-nv.jpg

Otimme kuvia upeissa maisemissa ja testikamerallani (Canon EOS 6D) niistä tuli omaan silmään todella hyviä. Tässä heräsikin taas ajatus isommasta kuvakoosta niiden myötä. Olisikin kiva kuulla teidän ajatuksia kuvien koosta. Onko nykyinen hyvä, vai oletteko tekin minun lisäksi kaivanneet isompia? Bloggerin puolella minulla oli isommat kuvat ja aina silloin tällöin mietin tätä asiaa. Tärkeintä on kuitenkin teidän lukijoiden ajatukset, joten olisi mukavaa jos jättäisitte kommettia asiaan. Jos ette halua jättää kommenttia asiaan, niin voitte myös painaa tuota postauksen yläreunassa olevaa sydäntä jos kaipaatte isompia kuvia.

2 kommenttia “Nicolas Vahé

  1. Nuo Nicolas Vahen tuotteet on aivan huikeita. Heiltä löytyy myös maailman herkullisin &quot;marjakastike&quot;. <br />
    <br />
    Äänestän aavistuksen isompien kuvien puolesta. 🙂 Kun on sellainen yksityiskohtien zoomailija, niin tykkään ihastella isompia kuvia.

    1. Kiitos ihana mielipiteestä! Itse kaipaan isompia kuvia, mutta olen miettinyt, että jos muille ihan sama, niin en ryhdy toimenpiteisiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *