Uudet popot ja Canon 6D

Minulla on lainassa Canonin EOS 6D järkkäri ja olen ollut tästä todella innoissani. Säädöt on melko samat, kuin omassa 60D kamerassa, joten pääsin helposti kuvaamaan manuaalilla. Tämä kuva otettu nyt pimeällä, hämärässä kodissa ja käytetty jopa ISOa 16000! En kestä, täällä kamerakuume kasvaa melkoisesti tämän lainan myötä. Testikuvaan pääsi tänään saapuneet Niketimp?type(inv)g(20213648)a(2042464).

placefordreams_nike.jpg

New In: Nike Internationalist Midimp?type(inv)g(20213648)a(2042464)

Ainoa huonompi asia, joka on kamerassa tullut vastaan on tarkennus. Kamera ei tarkenna (vai enkö vain osaa käyttää) laukasinta painaessa puoleen väliin, vaan erillisestä AF on napista. Esim nopeasti liikkuvaa koiraa kuvatessa en vain ehtinyt tarkentamaan erillisestä napista tarpeeksi nopeasti. Jos siellä kameraguruja, niin vinkatkaahan jos tämä säädettävissä asetuksista.

2 kommenttia “Uudet popot ja Canon 6D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *