Ostoksia

Vietimme eilen ihanaa äiti-tytär päivää kaupungilla ja jotain tarttui minullakin mukaan. Kevätlenkkareista olen täällä jo useampaan otteeseen puhunut ja nyt löysin vihdoin Stockaltaimp?type(inv)g(19847366)a(2042464) suloiset Reebokit. Pitää ihan mainita sporttiosaston hyvästä palvelusta, kyllä huomaa, että palveluun on alettu panostamaan. Sandin pehmoinen cashmere-merinovillaneule oli alelöytö ja se pääsee heti tänään päälle, kun suuntaan pohjoiseen.

11037826_466203073526704_657796254656232

Reebok Classicsimp?type(inv)g(19847366)a(2042464)

*Sis mainoslinkkejä

Elina / Place for Dreams - -

7 kommenttia “Ostoksia

  1. Ihanat kengät :). Täytyy itsekin kehua Stockmannin palvelua. Kävin noin viikko sitten itsekin urheiluosastolla ostamassa kevät lenkkarit. Palvelu oli todella hyvää, mutta ei tyrkyttävää kuitenkaan. Myyjät kyselivät onko kengät sopivat jne. Mietin kenkiä pitkään ja myyjä itse ehdotti jos laittaisin ne varaukseen niin voisin miettiä rauhassa. Varauksen kanssa oltiin myös tosi joustavia, sain pitää kenkiä muutaman päivän varauksessa, koska olin reissuun lähdössä. Joudun vielä soittamalla pidentämään varausaikaa päivällä, puhelimessakin palvelu oli todella hyvää. Yleensä myyjät muissa kaupoissa eivät niin suopeasti suhtaudu varauksiin. Lopulta kiikutin kengät hyvin tyytyväisenä kotiin.

    1. Kiitos! Siis aivan ihanaa saada näitä hyviä kokemuksia, nämä on niitä joiden jälkeen ei halua tilata netistä, kun kerran saa hyvää palvelua perinteisessä kaupassa 🙂

  2. Ihanat lenkkarit! Olen itse jostain syystä alkanut kiinnostumaan citylenkkareista, mutta ei kai se ihme ole, kun on tennari-ihminen ollut aina. 🙂

  3. Äiti-tytär päivät ovatkin ihan parhautta. Voi kunpa olisi enemmän aikaa, olisi kiva mennä äidin kanssa shoppailemaan ja syömään. Sen sijaan me nähdään usenmiten salilla :D<br />
    <br />
    <a rel="external nofollow" href="http://www.peaceandstyle.fi&quot; target="_blank">www.peaceandstyle.fi</a>

  4. Ihania ostoksia! &hearts; En muista olenko koskaan omistanut yhtiäkään Reebokin lenkkareita – onko niissä normaali kokoluokitus, vai kannattaako ottaa numeroa tai puolta numeroa suurempi – pienempi koko?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *