Oliivipuu

Ihanaa uutta viikkoa sinne! Maanantait eivät ole useimpien meistä suosikkeja, mutta nyt jo useamman viikon ajan on maanantait olleet omia suosikkeja. Pääsen maanantaisin tennistunnille ja voi, kuinka innoissani tästä olenkaan. Harmi, ettei lapsena opitut lyönnit ole seuranneet minua aikuisuuteen asti, sillä on taas haasteita päästä vauhtiin. Onneksi ohjaajani on huumorintajuinen ja ainakin kerran tunnissa nauretaan katsetaksemme tälle sählääjälle. No, kyllä tämä tästä; treeniä treeniä!

Poistauksen pääsasiaan siis, päätin antaa oliivipuulle uuden mahdollisuuden, jospa saisin sen tällä kertaa säilymään hengissä 😉 Kävimme Plantagenissa ostoksilla viikonloppuna ja oliivipuun lisäksi aivan ihana korkea ruukku parvekkeelle, otan kuvia mahdollisimman pian siitäkin. 

placefordreams.jpg

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *