Laiska sunnuntai

On aivan ihanaa, että kevät tekee tuloaan, mutta en kyllä fanita yhtään näitä harmaita sateisia päiviä. Ulkoilut jää ihan minimiin ja koirammekin vain vetää äkkiä takaisin sisään sateesta. Toisaalta tämä tarkoittaa, että voi hyvällä syyllä laiskotella sisätiloissa ja sadehan vain sulattaa lumet kevään tieltä, eikös? 

placefordreams-2.jpgplacefordreams-1.jpg

Meillä oli eilen perhettä kylässä ja kyllä jälleen kiitin, että päädyimme lopulta tähän pöytään. Jonkin aikaan pohdiskelimme puista pöytää, mutta on vain niin ihanaa, kun tämän kanssa ei tarvitse miettii tahroja tai muita sotkuja lainkaan. Corian on  materiaalina kyllä ihan mieletön ja en voi, kuin suositella tätä ratkaisua. 

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Laiska sunnuntai

  1. Moikka, meillä on laminaatti. Koiraperhe, kun ollaan, niin parkettia en enää ota :/ Laminaatti on Upofloor White Oiled Oak 619. Ollaan oltu tyytyväisiä, väriltään juuri sellainen, josta ei pölyt heti näy ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *