Voimaruokaa

Täällä on oltu jo jonkin aikaa flunssan kourissa. Olen yrittänyt ottaa kaikki keinot käyttöön tämän sitkeän paholaisen häätämiseen, mutta ihan en vielä ole terveenä. Yksi, jota innostuin kokeilemaan oli Harmonia Lifelta saamani Total25 -voimaruokajauhe. Total25-jauhe on sekoitus 25 eri voimaruokaa, jotka on pakattu kätevästi annospussiin. Annospussin sisällön voi sekoittaa suoraan veteen tai vaikka smoothien joukkoon. Itse kokeilin tätä laittamalla jauhetta tämän smoothien sekaan. Pussin sisältö on juurikin suunniteltu kehon hapettumista/ruostumista vastaan. Hapettumisen oireita ovat mm heikentynyt vastustyky, väsymys ja energianpuute sekä tulehdukset. Eikö kuulostakin hyvältä taistelussa flunssaa vastaan? Toki muutenkin ihanan helppoa. Normaalisti itsekin popsin jos jonkinmoista superfoodia pillereiden muodossa, tämä huomattavasti helpompi tapa pitää terveyttään yllä. 

placefordreams.841.jpgplacefordreams.131.jpg

Sain myös luettavaksi Erkki Palviaisen Voimaruokaa-kirjan, jossa esimerkiksi kerrotaan Kookosöljyn auttavan iho-ongelmiin (niin sisäisesti, kuin ulkoisesti käytettynä). Seuraavani kokeilulistallani onkin on Voimaruoan Premium neitsytkookosöljy.  

”Premium Kookosöljy on tehty täysin uniikilla sentrifugoinnin, kylmäprosessoinnin ja tuplasuodatuksen yhdistelmällä, joka on kehitetty yhteistyössä Bangkokin yliopiston kanssa vain tätä tuotantolaitosta varten. Menetelmä takaa sen, että raikas kookosöljymme on todella puhdasta ja korkealaatuista. Voimaruoan herkullinen kookosöljy sopii niin ruoanlaittoon, nautittavaksi sellaisenaan, tai ulkoiseen käyttöön.”

Näiden kaikkien tuotteiden myyntipaikkoja näet täältä, jos innostuit kokeilemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *