Isomummin tuoli

Jos jokin on minulle sisustuksessa tärkeää, niin esineet joissa on tunnearvoa. Olenkin teille kertonut, että tykkään tuoda matkamuistoja sisustukseen, mutta myös muuten on ihanaa jos kotona on esineitä, joista tulee rakkaita muistoja mieleen. Ne voivat olla valokuvia, tai sitten rakkailta läheisiltä saatuja tavaroita. Tämä tuoli on vasta meille muuttanut, mutta sitäkin tärkeämpi lisä kotiimme. Otsikosta jo tiesittekin, että keneltä asti se on meille periytynyt ja tumma hieman ajan saatossa kulunut tuoli sopii täydellisesti vaaleaan kotiimme. Paikkansa se sai työhuoneestamme.

placefordreams.tuoli.jpg

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Isomummin tuoli

  1. Minulla on myös pari vanhaa tuolia mummulastani, ja ne ovat aarteitani. Rakkain taitaa olla kuitenkin ukkini äidin vanha ompelukonepöytä. Enemmänkin voisin vanhoja huonekaluja kotiini ottaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *