Tyttöjenillan kattaus

Viime lauantaina minulla oli rakkaita vieraita pöydän ääressä. Oli ihanaa kattaa pöytä siten, että kaikki mahtuivat istumaan pöydän ääreen. Vanhassa kodissa meillä oli tosiaan pienempi pöytä ja silloin ei huvittanut kutsua vieraita illalliselle. Vihdoin saan myös lasistoani käyttöön kunnolla. Meillä on Iittalan Essenceimp?type(inv)g(16512034)a(2042464) sarjan kaikista malleista se 12kpl, paitsi olutlaseista (niitä en kyllä haluakaan ;D ), ja harvoin saan niitä kattaukseen. 

placefordreams.125.jpgplacefordreams.711.jpgplacefordreams.651.jpgplacefordreams-321.jpg

Lautaset kattauksessa Arabian 24himp?type(inv)g(16512034)a(2042464), Aterimet Hackmanin, sarjan nimeä en muista ja ikäväkseni se poistunut mallistosta. Onneksi meille ehdittiin keräämään koko sarja. Harmittaa aina, kun keräämäsi sarjat lopetetaan.

Nyt yritän parannella täällä flunssaani, joka iski eilen. Mikään ei ole kyllä ärsyttävämpää, kuin olla kipeänä!

Elina / Place for Dreams - -

10 kommenttia “Tyttöjenillan kattaus

 1. Riittävän iso pöytä on kyllä ihana, vaikkei sitä joka päivä tarvitsisikaan, niin mahtuu tosiaan kutsumaan vieraitakin.

 2. Oletko pitänyt myös noista juomalaseista? Meillä olisi jossain vaiheessa edessä uusien juomalasien hankinta ja nämä olisi kyllä kauniit. Varsinkin kun ehkä jossain vaiheessa saan myös sarjan viinilasit.

  1. Kyllä ollaan tykätty! Tuona iltana ystäväni loihti myös ihanan jälkkärin näihin juomalaseihin! Meillä niitä 12kpl, joten riitti juuri 6 ruokailijalle juomalaseiksi sekä jälkkärille 🙂

 3. Kaunis ja rauhallisen oloinen koti :))<br />
  Kysyisin mistä olet hankkinut ruokapöydän yläpuolella olevan valaisimen. On juuri sellainen mitä olen etsinyt ja kaivannut. Vastaavia malleja löytyy…… mm. Ikeat, Habitatit sun muut juostu etsimässä 😉 Sinulla oleva valaisin on &quot;just, eikä melkeen&quot; sitä mitä olet etsinyt. 🙂

  1. Voi kiitos Päivi &hearts;<br />
   <br />
   Valaisin on valotorni.fi verkkokaupasta, juuri yritin etsiä suoraa linkkiä ja näytti loppuunmyydyltä. Kannattaa kuitenkin kysäistä tuolta saisivatko he sitä vielä tilattua 🙂 Ei ollut edes mikään kallis! Tässä suora linkki:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.valotorni.fi/product/12212/dome-riippuvalaisin-e27–300mm-valkoinen&quot; target="_blank">http://www.valotorni.fi/product/12212/dome-riippuvalaisin-e27–300mm-valkoinen</a&gt;

 4. Olitpa sukkela vastaamaan! :D<br />
  Otan yhteyttä valotorniin ;)<br />
  Kauniit kiitokset sinulle ja samalla myös hyvänmielentoivotukset tulevalle/ alkavalle viikolle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *