Kodin väripilkkuja keittiössä

Löytyyhän meiltäkin värejä kotoa. Muutamat paikat, jossa sallin esimerkiksi vihreää ja punaista on keittiö! Rakastan tuoreita yrttejä keittiössä, niistä lähtee niin ihana tuoksu. Samoin väriä voin sallia vaikka kukissa, repäisin nytkin viikonloppuna ja ostin vaaleanpunaisia tulppaaneja. Aika villiä. Vaikka meidän keittiön kodin sydän onkin kokkaava mies, niin silti huolehdin mielelläni keittiön siisteydestä sekä ”sisustamisesta” yrteillä, hedelmillä etc. Äidiltäni saamassamme pullossa säilytämme oliiviöljyn. Kauniimpi, kuin kaupan öljypurkit. 

placefordreams-981.jpgplacefordreams-341.jpg

Näistä eväistä kokkasin viikonloppuna rakkaille ystävilleni avokadopastaa. Avokadopasta taitaa kuitenkin olla ihan jäänyt uusien ”some-hittien” bataattiburgereiden sekä sitruunapastan jalkoihin. Molempia on kyllä vielä testattava! Onko kukaan maistanut näitä?

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Kodin väripilkkuja keittiössä

  1. Bataattiburgerit on ihania! Olen koukussa 🙂 Ja tosi helppoja tehdä, mikä on mulle tärkeää, koska en yleensä jaksa ruveta niin sanotusti väkertämään, vaikka ei taidon puutteesta ole kyse. Tykkään myös tuoreista yrteistä keittiössä, vaikka nykyinen asunto ei oikein niitä salli. Noh, jospa sitten, kun muuttaa "oikeaan" kotiin…

    1. Oi,nam! Pakko testata siis heti viikonloppuna 😛 Helppous minulle myös tärkeää, en jaksa kauaa seisoskella keittiössä 😉 Ihanaa viikonloppua sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *