Työhuoneemme

Työhuoneemme on ollut todella ahkerassa käytössä. Yleensä blogiin kirjoitan sohvalla tai keittiönpöydän ääressä, mutta onnekseni välillä saan myös tehdä ihan oikeita töitäni kotoa käsin ja silloin on ihanaa päästä työpöytämme ääreen. Isosta ikkunasta pöydän edessä tulvii ihanasti valoa, joten pöydän ääressä on olo todella energinen. Kunnon valoterapiaa ei nimittäin siellä työpaikkani pöytäni ääressä aina saa. Lasinen pöytälevy ei estä valon pääsyä muuallekin huoneeseen, joten päivisin huone on todella valoisa. Tuttuun tapaani on ympäristö pidetty vaaleana ja pelkistettynä. Huone on melko pieni, pöydän lisäksi tuossa oikealla on vanhat Malm -lipastomme ja oven vieressä taas miehen vaatekaapistot. Pöydän viereen laitettiin tauluhylly ja siihen olen vaihtanut ahkeraan eri kuvia. Ehkä vielä joku päivä päätän, että mitkä siihen sopisivat parhaiten.

placefordreams.881.jpgplacefordreams.001.jpg

                   Tauluhylly, talja ja pöydän jalat Ikeasta – Lasilevy teetätetty – Tuoli DSR/Vitra –                                    Lamppu taloon.com – Kattolamppu Kodin1 -Työläppärini blurrattu 😉

Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “Työhuoneemme

 1. Ihanan raikas ja keveän näköinen työhuone! Tuo pöytälamppu on kivan näköinen, samantyyppistä olen miettinyt makkariin yöpöydälle. 🙂

  1. Kiitos paljon suffeliini! Lamppu olisi aivan ihana myös yöpöydällä 🙂 Tuo on todella tukeva ja hyvä lamppu.

 2. Oi vitsi ihailen teidän asuntokuvia!! Ihanan simppeliä ja tyylikästä :)<br />
  Miten toteutit tuon pöydän, millä lasin saa kiinnitettyä jalkoihin? Ja missä hintaluokassa pöytälevyn teettäminen liikkuu? :)<br />
  Aurinkoista keväänodotusta!

  1. Voi kiitos ihana &hearts; ! Meillä lasilevy ei ole kiinteästi kiinnitettynä. Levyn ja jalkojen välissä on sellaiset (olisikohan silikoniset) pallukat, jotka pitävät lasin paikoillaan. Ainakin kahden aikuisen kodissa menee näin hyvin, lapsiperheelle suosittelisin jonkinmoista liimausta. Pöytälevy oli n 100eur luokkaa ja jalat tosiaan alle 20eur, ei paha ollenkaan siis!<br />
   <br />
   Samoin sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *