Smedboa kylpyhuoneessa

Pieni kurkistus kylpyhuoneemme koukustoihin. Meillä ei ollut kovin selkeitä säveliä mielessä, kun lähdimme metsästämään sopivia. Ainoa, joka oli mielessä oli se, että isoille kylpypyyhkeille tulee olla tarpeeksi isot koukut. Vanhan kodin pienistä koukuista pyyhkeet aina tipahtivat lattialle, joten silloin niitä säilytettiin aina kuivauspatterilla. Myös nyt pyyhkeet kuivuvat patterilla, mutta siitä nostan ne aina koukkuihin, jotenkin siistimpi näin. Isojen kylpypyyhkeille sopivien koukkujen lisäksi halusin maksimoida koukujen määrän, mutta säilyttäen siistin lopputuloksen. Smedbon Life -sarjasta löysin ratkaisun molempiin tarpeisiin. Sarjan kaksoiskoukkuja (ylin kuva) meille asennettiin kahdet juuri niitä isoja kylpypyyhkeitä varten ja taas käsipyyhkeille sekä koiran tassupyyhkeille sekä kylpytakkia varten sarjan kääntyvät koukut (toinen kuva). Kylpyhuoneen ruuhkaisia hetkiä (kenellä myös puoliso aina tiellä aamukiireissä) helpottaa myös minun meikkipeilini, joka näkyikin jo aikaisemmassa postauksessa. Jotenkin ihastuin tähän Life -malliston erilaiseen muotoiluun. Näissä on kaunista pyöreyttä ja muutenkin jotain ihanan erilaista.

placefordreams_smedbo-1.jpgplacefordreams_smedbo-3.jpgplacefordreams_smedbo-2.jpgplacefordreams_smedbo-4.jpg

Kello kylpyhuoneessa on osoittautunut myös todella tarpeelliseksi, varsinkin meille, ketkä ollaan aina myöhässä 😉 Tulossa vielä myöhemmin kuvaa kokonaisuudesta. Olen ollut täysin hurmioissani meidän saunasta! Mikään ei ole pakkassäällä mukavampaa, kuin pitkä kävely koiran kanssa ja sitten pääsy saunan lämpöön!

*Osa postauksen tuotteista saatu yhteistyön kautta

8 kommenttia “Smedboa kylpyhuoneessa

 1. Hei! Olen nyt seuraillut blogiasi jonkun aikaa, päädyin tänne kun etsin blogeja joissa esiintyy Pomeranian 😌 teillä on todella nättiä ja koirakin on aivan hurmaava 😍 mutta irtoaako siitä miten paljon karvaa? Kiitos jos viitit vastata..

  1. Moikka ihana! kiitos ihanasta kommentista &hearts; Ilahduin!<br />
   <br />
   Ei irtoa karvaa juurikaan! Moni luulee, että pitkäkarvaisista irtoaa kauhean paljon, mutta se on juuri päinvastoin! Lyhytkarvaisista irtoaa paljon enemmän ja se on sellaista piikkiä, joka ei meinaa irrota vaatteista 😉 Tästä kaveristamme irtoaa vain keväisin, kun talviturkki alkaa irtoamaan. Toki normaalisti harjatessa jää irtoaa vähän pohjavillaa, mutta ei muuten. Keväisin viedään koira aina ajeltavaksi, joten sitä talviturkkia ei edes ehdi kauheasti irrota ennen tätä 🙂 Tuolloin siis turkki jätetään muutaman sentin pituiseksi, ehkä olet nähnyt kuvaa täällä blogissa tai instassa tästäkin lookista?<br />
   <br />
   Toivottavasti tämä auttoi sinua. Iloista viikonloppua!

 2. Hei, <br />
  Ihana löytää blogisi! Noita samoja Smedbon Life-sarjan koukkuja olen haaveillut ja suunnitellut. Tykkään erityisesti kun näkee suunnitelmiaan juttuja oikeassa käytössä, tällöin osaa paremmin hahmottaa kokonaisuutta. <br />
  Life-sarja olisi sopivasti moderni, vähän pehmeä mutta kuitenkin sopivan eleetön &hearts;

  1. Olen tykännyt näistä todella paljon, joten ei voi kuin suositella 🙂 Noita tuplakoukkuja varsinkin hehkutettava, niihin niin helppo ripustaa isommatkin pyyhkeet!

  2. Ruuvilla mielestäni! Remppamiehet kiinnittivät nämä, mutta tutkittuani nyt näitä niin ruuvilla taitavat olla kiinni 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *