DSR tuolit ja ruokailuryhmämme

Muistatte varmaan, että kerroin ostoslistallamme olevan lisää Vitran DSR -tuoleja ruokailutilaamme. Vanhassa kodissamme oli pienempi pöytä ja siellä tuoleja oli vain 4. Nyt tilasin niitä 3 lisää, jotta yksi riittää työhuoneeseemme ja ruokapöytämme ääreen jää loput 6. Saimme tuolit perjantaina postissa ja tänään pääsimme niitä hakemaan. Vihdoin siis kokonaisuus on valmis!

placefordreams-881.jpg

Pöytämme on teettetty tuoleille sopivaksi niin pituudeltaan, kuin korkeudeltaankin. DSR tuolit ovan hieman matalampia, joten vaativat myös matalamman pöydän. Pöytälevy on tosiaan kestävää Coriania ja pöydän mitat on 180x90x72 (pituus, leveys, korkeus). Pöytä mitoitettiin kuudelle tuolille. Tarvittaessa päätyyn / päätyihin saa sitten vielä mahdutettua yhdet ruokailijat. Pöytä tilattiin Nixi -keittiöiltä ja tuolit taas Connoxin kautta. Valaisin pöydän yllä on tilattu Valotorni.fi -verkkokaupasta, malliltaan se on Dome rippuvalaisin.

placefordreams-661.jpg

Kevät on muuten tuloillaan, kun helmililjoja löytyy kaupoista 🙂 Ihanaa!

Elina / Place for Dreams - -

5 kommenttia “DSR tuolit ja ruokailuryhmämme

  1. Ihanat DSR-tuolit. Täälläkin odotetaan pakettia saapuvaksi, kun yksi unelma toteutuu ja saan keittiöömme DSR:t. Nyt kun vielä löytyisi täydellinen valkoinen ruokapöytä 🙂

    1. Kiitos ihana ja oih, sielläkin pian kaunokaiset keittiössä ♥ ♥ Niin parhaat tuolit ja nämä kyllä sopii mielestäni pöytään, kuin pöytään 🙂 Eli varmasti löydätte upean yksilön!

  2. On ne vain niin kauniit tuolit ♥. Onko pöytä kuinka painava tuon Corianin vuoksi, tai onko se ylipäätänsä painavaa materiaalia?

    1. Kiitos ♥ Pöytä on aika painava, mutta on ihan helposti siirreltävissä (meillä huopatassut jaloissa, joten ainakin liukuu helpolla). Levy on melko ohut, noin sentin paksuinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *