Matkalla mukana

Käsi ylös kenen käsimatkatavara on lennoilla aina täpötäyteen tungettu laukku, josta ei meinaa mikään löytyä? No minulla on ainakin ja joka kerta tuskailen asian kanssa. Tarvitsen aina ison laukun, sillä haluan kameralaukun mahtuvan käsilaukkuun. Kameran lisäksi sinne mahduttava passi, lompakko, kosmetiikat ja kaikenmaailman lentomukavuudet, kuten niskatyyny 😀 Kun olen ladannut laukkuni täyteen, niin on aina vaikeuksia löytää sieltä mitään. En myöskään halua istua lentomatkaa tämä iso laukku jaloissani, vaan mielelläni otan jalkoihin vain tarpeelliset. No onnekseni sain juuri ennen matkaamme yhteydenottoa Insjö -merkiltä ja oma pikku sisälaukkuni ehti tilaukseen hyvissä ajoin. Insjö sisälaukuilla saa kätevästi järjesteltyä laukun sisällön siten, että jokainen tavara on omassa taskussaan. Nyt sain matkallamme käsimatkatavaraan kaiken järjestykseen ja lennolla otin jalkoihini laukusta ainoastaan Insjön, jossa oli kaikki tarvitsemani. 

placefordreams-1.jpgplacefordreams-444.jpgplacefordreams-166.jpg

Insjö toimii tietty muutenkin, kuin matkoilla, eli kaikkien isoja laukkuja kantavien unelma. Insjö halusi tarjota myös teille alennuskoodia kuljetukseen, joten jos innostuit näistä sisälaukuista, niin käytä tilauksessa koodia ELHA1. Koodi on voimassa 13.1-14.2.

 *Yhteistyössä Insjö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *