Curacao Top 3

Curacaolta poimin kolme suosikkiani hotellin oman rannan lisäksi. Tosiaan auton vuokraaminen pariksi päiväksi riitti saaren kiertämiseen melko hyvin. Klein Curacaolle taas lähdettiin hotellin aulasta kuljetuksella ja paluu oli omaan laituriin. Nämä kolme satunnaisessa järjestyksessä 🙂

Curacaon keskusta. Keskustasta löydät shoppailtavaa Victoria´s Secretistä Tiffanyyn sekä väriterapialta ei voi välttyä kauniita taloja katsellessa.

placefordreams_6822.jpgplacefordreams_6832.jpgplacefordreams_6860.jpg

Shete Boka National Park. Mielestäni loman paras nähtävyys, niin upeat maisemat! Curacaolle tyypillistä karua luontoa, jossa ei voinut muuta, kuin viimeistellä turisti-look tennareilla ;D Alimmassa kuvassa yritän sanoa miehelle, että ota nyt nopeasti se kuva, ennenkuin aallot tulevat päälle, olivat nimittäin todella isoja.

placefordreams_6983.jpgplacefordreams_6972.jpgplacefordreams_7004.jpgplacefordreams_6979.jpg

Klein Curacao. Melko epämielyttävästä merimatkasta huolimatta oli saari tuon parin tunnin pomputuksen arvoinen. Toisella puolella saarta älyttömän kirkasta vettä, jossa kelpasi snorklailla. Toisella puolella saarta taas hylätty majakka sekä todella raunioitunut laiva.

placefordreams_7030.jpgplacefordreams_7042.jpgplacefordreams_7020.jpgplacefordreams_7014.jpg

Vielä postaus Miamista tulossa!

4 kommenttia “Curacao Top 3

  1. Voi että on upeita nämä matkakuvat! Alkasi jo niin tehdä mieli sinne häämatkalle ;)<br />
    Ihanaa viikkoa &hearts;

  2. Olin noin tasan vuosi sitten miamissa ja curacaolla, ai että alkoi tekemään mieli takaisin! tykästyin hurjasti curacaoon! ne maisemat ja iloiset ihmiset 🙂 .. ja tuo klein curacao oli upea! Snorklattiin kilpikonnien kanssa &hearts; tosin se merimatka juu.. n. 8 ihmistä oksensi matkan aikana. heh… onneksi purjehdittiin takaisin!

    1. Ihanaa!! Jep, meidänkin matkalla muutama oksenteli, itse onneksi selvisin ilman :/ Mutta oli kaiken tuon arvoinen saari &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *