Curacao

Aloitimme lomailumme kauniissa maisemissa Curacaon paratiisisaarella. Hotellimme sijaitsi aika eristyksissä keskustan vilinästä ja olimme todella tyytyväisiä valintaammeimp?type(inv)g(11769638)a(2042464). Curacaolla vietimme 8 yötä ja kahdeksi päiväksi olimme vuokranneet auton. Kaksi päivää riitti hyvin saaren näkemiseen, muun ajan vietimme melkeimpä löhöillen hotellin omalla rannalla ja syöden hyvin. Hotellialueella oli 5 eri ravintolaa, jossa vuorottelimme fiiliksen mukaan. Osaan ravintoloista mentiin ykköset päällä ja osaan taas pystyi menemään rennommissakin vaatteissa. Hotellilla oli myös kuntosali, jossa käytiin ja vaikka tenniskentät kovasti houkuttivat, emme ehtineet niitä kokeilemaan. Auringonotto saarella oli melkoisen mukavaa, sillä siellä tuuli koko ajan. Huoneemme sijaitsi hotellin rantaan nähden täydellisellä paikalla, joten rannalta pystyi kipaisemaan nopeasti huoneessa. Kaikin puolin täydellinen valinta meille.

placefordreams_6757.jpgplacefordreams_6738.jpgplacefordreams_6761.jpgplacefordreams_6780.jpgplacefordreams-1.jpgplacefordreams_7070.jpgplacefordreams_6870.jpgplacefordreams_6873.jpgplacefordreams_6882.jpg

Hotellimme oli siis; Santa Barbara Beach & Golf Resortimp?type(inv)g(11769638)a(2042464)*

Elina / Place for Dreams - -

7 kommenttia “Curacao

  1. Oih, Curacao… me oltiin siellä 11 vuotta sitten häämatkalla ♥ Aika ikimuistoinen reissu ♥ Nuo maisemat ovat kyllä ihan huikeita ja veden väri niin kaunis!

  2. Ihana paikka!Voi kun tuonne pääsisi vielä joskus itsekin…täytyy laittaakin nimi muistiin kun seuravan kerran mietitään etelän matkaa!Mukavaa alkanutta viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *