Uusi pöytä

Ajattelin kokeilla, kuinka iPadilla postaaminen onnistuu. Tässä kuva uudesta pöydästämme Instagramin puolelta (@placefordreams). Tämä sai nyt toimia testikuvana, jos ja kun tämä toimii, niin voisin postailla matkaltamme muutaman kerran, sillä padi pääsee reissuun mukaan 🙂

Mitä taas pöytään tulee, niin pöytäkehikon toimittaja tuhosi pahasti eteisemme ja tässä odotellaan heidän korjausta asiaan. Muutenkin ollut ongelmia vähän joka lähtöön, alkaa olla huumori tiukassa.. Onneksi lomani alkoi tänään ja huomenna lentokoneen nokka suuntaa lämpöön.

image.jpg

Jos pöydän kehikon toimittajaa ei muisteta, niin olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Pöytä teetettiin mittojen mukaan ja siihen mahtuu passelisti molemmille sivuille 3 DSR tuolia. Meillä tuoleja vain neljä kappaletta, joten kunhan lomaltamme kotiudumme, tilaan näitä lisää. Pöydän levy sitä aiemmin mainitsemaani Coriania, jonka pitäisi olla todella kestävää. Lisätietoja myöhemmin, kunhan saadaan kokonaisuus valmiiksi 🙂 Rauhaisaa jouluviikkoa!

Elina / Place for Dreams - -

8 kommenttia “Uusi pöytä

 1. Ompa kiva! Onko noissa tuoleissa jotkut istuintyynyt, vai näenkö väärin? 🙂 Meillä samoja 6 kpl ja niissä tällä hetkellä Ikean harmaat pyörylät, jotka ajattelin laittaa kyllä vaihtoon. Mukavaa lomaa! Terv. Jutta

  1. Moikka Jutta! Meillä on sellaiset huopa tms aluset, mutta itseasiassa tässä kuvassa ne eivät ole paikallaan. Vastaan kommenttiisi kännykällä (terveisiä vaan Lontoosta!) joten en saa linkattua vanhaan postaukseen jossa ne näkyvät. Mutta hakusanalla tuolit tai DSR voisi löytyä :)<br />
   <br />
   Kiitos ja hyvää joulua sinne!

  1. Anteeksi myöhäinen vastaus, reissussa en ole päässyt blogiin käsiksi :)<br />
   <br />
   Lamppu on tilattu valotorni.fi sivulta, vanhoissa postauksissa suora linkki oikeaan lamppuun ( en saa linkkiä etsittyä, sen verran hidas netti täällä tropiikissa) ;)<br />
   <br />
   Ihanaa Uutta Vuotta!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *