Pieni sivupöytä

Tänne uuteen kotiin on tullut paljon uusia huonekaluja.  Vanhasta kodistamme tuli tänne vain sänky, ruokapöydän tuolit, muutama lipasto sekä tietty astiat ja kaikki pikkutavarat. Muut huonekalut myytiin vanhasta asunnosta (suosittelen alueellisia kierrätysryhmiä Facebookissa jos haluat tavarasta eroon pikaisesti!). Yksi uutuuksista on tämä suloinen pieni sivupöytä. Se on löytänyt paikkansa olohuoneesta, sillä vaikka ilman sohvapöytää olisi ihanaa, emme me ilman sellaista pärjää. Välillä sitä vain haluaa vesilasinsa tai kahvikuppinsa laskea hetkeksi käsistä ja koiraperheessä lasin laskeminen lattialle ei oikein toimi. Pöydälle mahtuu lasin lisäksi tietty muutama tuikku tunnelmaa luomaan sekä näin jouluaikaan hyasintteja. Pöydälle on myös löytänyt tiensä Espanjasta tuotu marokkolainen tarjotin (kiitos vain äidille sisustamisesta) 😉

placefordreams.jpg

Tässä lasketaan päiviä lomaan, joka tulee kyllä tarpeeseen!

PS Vihdoin saimme kunnon netin toimintaan! 

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Pieni sivupöytä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *