Rentoutusta kaaoksen keskellä

Halusin katkaista muuttostressiä vaihtamalla hieman maisemaa kodin kaaoksesta. Paras paikka siihen oli tietty Simonan käsittelyssä, jossa olen ottanut sarjana kasvohoitoa, josta täällä kirjoitin. Olikohan tämä jo 5. Detox -kasvohoitoni ja olen ollut tähän sarjaan todella tyytyväinen sekä positiivisesti yllättynyt hoidon tuloksista.

Olen tainnut teille täällä jo mainita, että muutto on ollut melkoista sekasortoa. Välillä on tuntunut, ettei mikään mene putkeen. Pesukone ja muitakin toimituksia on tullut meille viallisena. Uudiskohteen ostossa riittää myös reklamoitavaa ja tuntuu, että joka päivä täällä ravaa joku remontti- tai kuljetusmies. No en anna tämän lannistaa mieltäni. Pian starttaa loma, joten jaksan mitä vain sen mielessä pitäen. Ja jos jokin saa minut unohtamaan muuttostressin, niin rentouttava kasvohoito tietenkin (olenhan jo hehkuttanut sitä sen aikana tapahtuvaa hierontaa?!).

placefordreams.556.jpg

Tämä kasvohoito on ollut tosiaan mitä parhain iholleni. Sarjana otettavan hoidon lisäksi sain tosiaan aiemmin kotihoitotuotteiksi sarjasta; Micellar cleansing milk puhdistusmaidon, Revitalising tonic -kasvoveden, Sebum-normalising cream ja 24-hour matifying Anti-age cream -voiteet sekä Purifying clay syväpuhdistavan naamiopaketin. Näiden lisäksi hankin sarjaan kuuluvan seerumin, joka tukee ihon puhdistumista. Seerumia levitän päivittäin iholle ennen muita voiteita.

Ihoni on ollut todella paljon paremmassa kunnossa. Alkuun en voinut uskoa, kuinka paljon ihoni sileni ja pienet epäpuhtaudet tasoittuivat iholta. Toki arpien paranemisprosessiin ei ole oikotietä, mutta tärkeintä ihon muu kunto. Meikkaaminenkin on melkoisen paljon mukavampaa sileämmälle iholle. Meikkaukseen sain testiin Diego Dalla Palman peitevoiteen, joka muuten peittää pahimmatkin ihon virheet, olematta kuitenkaan liian tahmainen.

placefordreams.881.jpgplacefordreams.765.jpg

Diego dalla Palman hoitoja tekee SImona´s.

4 kommenttia “Rentoutusta kaaoksen keskellä

  1. Heippa ihana! Peili on Smedbon, tämä malli:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.smedbo.fi/products/outline/fk474.aspx&quot; target="_blank">http://www.smedbo.fi/products/outline/fk474.aspx</a><br />
   <br />
   täydellinen pelastus yhden kylpyhuoneen perheelle, kun pystyn meikkailla missä vaan ;D<br />
   <br />
   Lisää täältä: <a rel="external nofollow" href="http://placefordreams.casablogit.fi/lue/2014/09/aamuinen-rutiini&quot; target="_blank">http://placefordreams.casablogit.fi/lue/2014/09/aamuinen-rutiini</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *