Makuuhuone nyt

Muutama kuva vielä keskeneräisestä makuuhuoneestamme. Tässä Suomen pimeydessä on todella vaikea saada hyviä kuvia ja nämä ei todella ole parhaimmasta päästä, mutta ajavat nyt parempien puutteessa asiansa. Makuuhuone ja olohuone on yritetty alusta saakka pitää muuttolaatikoista ym roinasta vapaina, jotta olisi mukavampi elellä täällä keskeneräisessä kodissa. Makuuhuoneessa seinä sai tosiaan jo ennen muuttoa väriä Kalklitir kalkkimaalista, sävyssä Sansaccaria. Voisin kirjoittaa maalauskokemuksista erikseen, ei mennyt nimittäin ihan putkeen meillä 😉

Makuuhuoneeseen tarvitsemme vielä yöpöydät sekä verhot (mutta minkälaiset?!). Yöpöytien virkaa toimittaa jo vanhassakin kodissa väliaikaisratkaisuina olleet Ikean rahit. En yksinkertasesti osaa päättää, että millaiset haluaisin. Isot niiden ei tarvitse olla, kunhan kännykkä ja lamppu mahtuisi. Yksi vaihtoehto ollut mielessäni seinään kiinnitettävät pienet levyt. Katsellaan nyt mihin päädytään lopulta. 

placefordreams.331.jpgplacefordreams.871.jpgplacefordreams-1.jpg

Nyt pitäisi yrittää saada koira aamulenkille, poika kuorsaa tuossa sohvalla vieressä sen verran syvästi, että katsotaan miten käy ;D Ihanaa lauantaita sinne teille!

Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “Makuuhuone nyt

  1. Hyvältä näyttää. 🙂 Meillä oli aiemmin ihan Ikean pienintä kokoa oleva Lack-hyllyt yöpöytinä, ovat kyllä hyvä ratkaisu, jos pelkkä pieni laskutila riittää.

    1. Kiitos vinkistä! Ikeassa katseltiinkin joitain pieniä hyllyjä, olisikohan olleet nuo Lack -hyllyt? Pitää mennä uudelleen niitä katsomaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *