Pikkujouluihin valmistautuminen

Pikkujouluaika on taas täällä ja sen myötä kaupunki täynnä juhlivia iloisia ihmisiä. Ilo hyytyy yleensä viimeistään siinä vaiheessa, kun huomaa kilometrien pituisen taksijonon. Olen syntynyt pahasti näin pikkujouluaikaan ja siksi saan aina valmistautua juhliini olemalla ajoissa varausten suhteen. Juhlimme viikonloppuna pienimuotoisesti tulevia pyöreitäni ja pöytävarauksen lisäksi valmistauduin juhlintaan varaamalla huoneen Original Sokos Hotel Vaakuna Helsingistä. Olipa muuten ihanaa, kun juhlintojen jälkeen saatiin kävellä suoraan hotellin lämpöön sisään. Enkä valittanut myöskään aamulla, kun pääsin valmiiseen pöytään herkulliselle hotellin aamiaiselle!

Ennen kuin lähdimme kohti juhlintoja, pyysin hotellille muutaman ystävistäni ja poksautimme kuohuvat synttäreiden kunniaksi. Oli mukavaa rauhassa meikkailla ja höpötellä huoneessa ennen virallisia illanviettoja. Pyysin sisäänkirjautuessani pullon kuohuvaa ja sainkin sen hyvissä ajoin, ennen ystävieni saapumista. Huoneeseen oli myös jätetty meille pieni pullo juomaa hotellin puolesta, jota sitten nautiskeltiin yhdessä mieheni kanssa pitkän päivän päätteeksi. Niinkuin taisin jo Wienin matkastamme kirjoittaa, rakastan yli kaiken kietoutua hotellilla isoon aamutakkiin ja sujauttaa tossut jalkaan. Tekevät muuten pientä kivaa extraa yöpymiseen nämä.

placefordreams-551.jpg1-Desktop183.jpgplacefordreams-100.jpg

Synttäridinneri herkuteltiin Shanghai Cowboyssa, jossa oli aivan tajuttoman hyvää ruokaa. Jos ei tarjoilijan sekoiluja oteta huomioon, oli iltamme siellä täydellinen 😉 Sieltä jatkoimme matkaa vielä Pastoriin, josta olimman kuvan drinkki. Aika söpö eikös?

Kuva.jpgKuva%201.jpg

Kiitos vielä Original Sokos Hotel Vaakuna Helsingille hemmottelustamme sekä tietty rakkaille ystävilleni ihanasta illasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *