Jotain uutta

Minulla on jotain uutta, nimitt√§in ripset! ūüôā Viimeksi minulla oli h√§idemme yhteydess√§ ripsienpidennykset, mutta olin t√§ss√§ v√§liss√§ monta kuukautta ilman r√§psyj√§. Nyt sain mahdollisuuden laittaa taas pidennykset, mik√§ on mukavaa, sill√§ ¬†loppuvuodesta suuntaamme Miamin ja Curacaon l√§mp√∂√∂n ja siell√§ en jaksa meikkailla. Laitan viel√§ parempaa l√§hikuvaa n√§ist√§ my√∂hemmin, mutta n√§iss√§ kuvissa halusin n√§ytt√§√§ teille, kuinka luonnollisilta ripsienpidennykset voivat n√§ytt√§√§, jos tekij√§ on taitava ja ripset eiv√§t ole liian pitk√§t. Ripsienpidennykset teki minulle rakas yst√§v√§ni Simona, joka tekee niit√§¬†Sf-clinikenill√§ Helsingiss√§. H√§iden yhteydess√§ ripset pysyiv√§t minulla useamman kuukauden ja meni useampi viikko ennenkuin yksik√§√§n ripsi minulta irtosi. Simona tekee siis todella huolellista j√§lke√§ ja en voi, kuin ylist√§√§ h√§nt√§! Minulle on ollut my√∂s helppoa, kun saan saman katon alta kasvohoidot sek√§ nyt n√§m√§ ripset. Viime lauantaina sain ihanan aloituksen viikonloppuun, kun k√§vin useamman tunnin hoidoissa Sf-clinikenill√§. Olen tosiaan ottanut sarjahoitona nyt niit√§ kasvohoitoja, joista kirjoitinkin jo t√§√§ll√§. Kerron teille kasvohoidon tuloksista my√∂s pian lis√§√§.

placefordreams-331.jpgplacefordreams.551.jpgplacefordreams-881.jpgplacefordreams.222.jpg

// Takki Massimo Dutti // Huivi ACNE // Laukku Mulberry // Neuletakki Second Female // Farkut Zara // Nilkkurit Clarks // 

Minunkin minisilmiin tulee ihan uutta s√§ihkett√§ ripsien my√∂t√§ ūüėČ

Jos innostuit, niin varaa oma aikasi täältä.

Huomenna torstaina 20.11 on Sf-clinikenillä muuten avoimien ovien päivä klo 10-18, jolloin hoitolaan pääsee tutustumaan sekä saatavilla tuote- ja meikkineuvontaa naposteltavien kera. Perfection -kasvohoidoista myös erikoistarjous!

Sf-cliniken, Hietalahdenranta 5c 00120 Helsinki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *