Kookosöljyä hiuksille

Arganöljystä olemme varmasti kaikki jo kuulleet, mutta miten on kookosöljyn laita? Sain testiin Sexy hair merkin Smooth -sarjan Coconut Oil tuotteita. Tuotteet eivät sisällä sulfaattia, gluteenia eikä parabeeniä. Näissä jujuna toimii tosiaan kookosöljy, joka auttaa taistelemaan pörröisyyttä vastaan. Omaan melkoisen karheat ja pörröiset hiukset, joten olen ollut innoissani kaikista öljyä sisältävistä hiusten hoitotuotteista. Näistä Sexy hairin tuotteista pidin todella paljon ja varsinkin tuo tehohoito on ollut ihan ykkönen, se todella siloittaa pahimmatkin pörröt pois ja hoidon jälkeen hiukset on helpompi harjata. Hiuksiin jää pesun jälkeen myös todella ihana tuoksu. 

placefordreams.223.jpg

placefordreams.31.jpg

1-Desktop180.jpg

Suosittelen kokeilemaan 🙂

Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “Kookosöljyä hiuksille

 1. Kuulostaa lupaavalta tuotteelta. Voisi olla hyvä tuote omallekin tukalle. Osaatko sanoa, kuka myy ko. tuotetta? Voisin ottaa itsekin tuotteen kokeiluun.

  1. Tämä on IdHairin tuotteita ja kampaamot myyvät näitä, nyt kun en tiedä mistä päin olet niin en osaa suoraan vinkkaa myyntipaikkaa, mutta voit tiedustella lähintä IdHairista:<br />
   010 279 9000 tai asiakaspalvelu(at)idhair.fi<br />
   <br />
   🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *