Kiirettä pitää

Näihin kuviin olisi mukava liittää teksti hitaasta sunnuntaista, jolloin saa rauhassa istuskella aamukahvin ääressä ja muutenkaan ei olisi mitään agendalla. Totuus on kuitenkin toinen. Tällä hetkellä kaikki vapaa-aikani on melkoisen aikataulutettua ja tekemistä riittää tulevan muuton tiimoilta. Ollaan juostu kaupoilla tekemässä huonekalutilauksia ja yritetty näin ennakkoon jo saada ylimääräisiä juttuja tehtyä. Kotimme alkaa myös hiljalleen olemaan yhtä kaaosta, kun muuton alta käydään kaappeja lävitse ja ennakoidaan pakkausrumbaa. Muuton lisäksi loppuvuosi on aika kiireistä aikaa joulun ja siihen liittyvien juhlimisten yms osalta, joten blogin puolella tulee olemaan hiljaisempaa. Toisaalta voisi olla hauskaa napsaista pari kuvaa täältä kaaoksen keskeltä seesteisten sisustukuvien joukkoon 😉

placefordreams.11.jpgplacefordreams.112.jpg

Nyt kuitenkin pitää taas juosta kohti seuraavaa huonekalukauppaa, joten mukavaa sunnuntaita sinne!

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Kiirettä pitää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *