Iloinen yllätys Wienissä

Wienissä hotellimme yllätti meidät täysin ensimmäisenä iltana. Tulimme tuttuun kaupunkilomatyyliin illalla hotellille pitkän päivän jäljiltä ja rättipoikki väsyneinä. Ensin säikähdin, sillä huoneessamme oli telkkari auki, vaikka emme sitä olleet päälle jättäneet. Astellessamme peremmälle huomasin kuitenkin ensimmäisen kuvan mukaisen mieluisan yllätyksen pöydällämme. Katsellessani tarjoilua tarkemmin huomasin pöydällä kortin, jossa minulle toivotettiin hyvää syntymäpäivää tulevan juhlapäivän johdosta. Tässä kuussa täytän tosiaan pyöreitä ja tämä ei ollut mennyt hotellilta ohitse. Näimpä tuli startattua juhlinnat jo Wienissä, aika mukavaa! Hotelli panosti todella meidän viihtyvyyteen, tämän ihanan yllätyksen sekä tv:n lisäksi he olivat asetelleet tossumme sängyn viereen ja tosiaan ne herkulliset suklaat odottivat meitä sängyllä. Muuta en olisi osannut edes toivoa.

placefordreams_0189.jpgplacefordreams_0198.jpgplacefordreams_0199.jpgplacefordreams_0204.jpgplacefordreams.jpg

2 kommenttia “Iloinen yllätys Wienissä

  1. Tuollaiset pienet yllätykset ovat juuri parhaita! Pieni ele hotellilta, mutta kuitenkin iso merkitys asiakkaalle. Viime tammikuussa olimme Thaimaassa mieheni täyttäessä pyöreitä, ja huoneeseemme oli tuotu suklaakakku ilman että olimme edes missään maininneet synttäreistä. Samalla reissulla vietimme myös häämatkaamme, ja kun olimme Bangkokissa syömässä illallista viimeisenä iltanamme, tuotiin pöytäämme kakku jossa luki "Happy Honeymoon" 🙂 Pöytävarauksen yhteydessä olin maininnut, että haluamme pöydän hyvältä paikalta, sillä olemme häämatkalla. Täydellinen yllätys koko kakku silti oli meille 🙂 Tuo hotelli vaikuttaa kyllä ihan täydelliseltä! 🙂

    1. Juuri näin! Tällaisilla eleillä he saavat varmasti asiakkaat palaamaan samaan hotelliin.<br />
      <br />
      Voi ihanaa! Kuulostipas upeilta yllätyksiltä ja teille tärkeillä reissuilla vielä &hearts; Tulipas kova Thaimaa matkakuume näistä ;))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *