Hyvä hotelli Wienissä

Kiitos ihanan ystäväni, osasimme valita Wienistä hotellin (Hotel Bristolimp?type(inv)g(11769638)a(2042464)) huippusijainnilta. Vierasta kaupunkia tutkiskellessa on aina vaikea tietää, että mistä hotelli olisi parasta valita. Ystäväni auttoi meitä ja vinkkasi parhaan sijainnin olevan lähellä museo Albertinaa (Wienin 1. kaupunginosassa eli Innere Stadtissa). Hotelli kaupunkilomalla on mielestäni oltava aina kävelyetäisyyden päässä pääkaduista sekä nähtävyyksistä. Hotellia valitessa annan painoa sijainnin jälkeen hotellin luokitukselle, asiakkaiden arvosteluille sekä toki katselen valokuvat läpi (myös Tripadvisorin asiakkaiden lataamat kuvat, jotka usein aivan eri luokkaa ammattilaiskuviin verrattuna ja kertoo aika hyvin hotellin todellisesta kunnosta). Hotelleja selaan lähes poikkeuksetta Hotels.cominimp?type(inv)g(11769638)a(2042464) kautta, sillä mielestäni sivusto on kaikista selkein käyttää. Tuonne myös usein alekoodeja saatavilla (nytkin 16.11 asti voimassa -10% koodi: HCOMENV10 )

placefordreams_0085.jpgplacefordreams_0093.jpg

Hotelli, jossa majoituimme oli Hotel Bristolimp?type(inv)g(11769638)a(2042464) (samaa ketjua, kuin hotellimme Varsovassa). Hotelli oli sijainniltaan mitä loistavin ja kaikin puolin olimme hotelliin tyytyväisiä. Palvelu toimi hotellissa moitteettomasti ja henkilökunta auttoi aina tarvittaessa. Jos kiinnostuit hotellista, niin nämä kuvat ovat huoneestamme, joka oli Grand Deluxe -luokan huone ja sijainti aivan hotellin sisäänkäynnin yläpuolella (huomioiden sijainti vilkkaan kadun varrella, oli huone ihmetykseksemme täysin hiljainen). Hotelli on aivan Wienin oopperatalon vieressä ja hotellin edestä kulki niin bussit, kuin ratikat ja junatkin (mm Schönbrunniin pääsi suoraan yhdellä junalla tuosta hotellin edestä olevalta asemalta).

placefordreams_0103.jpgplacefordreams_0097.jpgplacefordreams_0089.jpg

Nuorempana toivoi vain mukavaa sänkyä, jossa nukkua. Kröhöm, muistan kuinka majoituttiin ystäväporukalla Lontoossa niin pieneen huoneeseen, että sinne oli juuri ja juuri mahtunut sänky ja siinäpä se ;D Näin iän myötä on taas alkanut arvostamaan hotellihuoneen mukavuuksia ja valitsenkin mielelläni huoneen, jossa kylpytakki sekä tossut tarjolla. Kunnolliset tuotevalikoimat helpottavat myös matkalaisen taakkaa, kun ei tarvitse kaikkea kantaa kotoa saakka. Wienin hotellissamme oli nämä kaikki. Olinkin todella ilahtunut, kun hotelli tarjosi mahdollisuutta yhteistyölle, jonka puitteissa saimme huoneesta alennusta. Varsovassa hotellimme upgradasi meidät muuten upeaan sviittiin, josta Instagram (@placefordreams) seurailijat näkivät tuolloin palasia, myös tältä matkalta latailin Instan puolelle taas melkoisen määrän kuvia 😉

placefordreams_0112.jpgplacefordreams_0118.jpgplacefordreams_0335.jpg

PS Varoituksen sana, hotelli jätti joka ilta tyynyille Mozartin kuulia tms herkkuja, joita ei voinut jättää syömättä 😉 Tyynyllä oli myös aina odottamassa seuraavan päivän säätiedotus.

 

*Sisältää mainoslinkkejä

6 kommenttia “Hyvä hotelli Wienissä

 1. Näyttääpä ihanalle hotellille! Kiitos muuten Wien -vinkeistä. Siinä voisikin olla seuraava viikonloppu loman kohde. 😉

 2. Wien on ihana!<br />
  <br />
  Vielä parempi hotelli löytyy viistosta Oopperaa vastapäätä, Le Meridien Wienna – aivan loistava hotelli.<br />
  <br />
  Tai sitten pienemmät boutique-hotellit Spittelbergin alueella. Spittelberg on huomattavasti kiinnostavampi kuin Ringin sisäpuolinen turisti-Wien.

  1. Wien on kyllä ihana &hearts;<br />
   <br />
   Kiitos vinkeistä 🙂 Le Meridienkin näytti upealta ja myös saanut hyviä arvosteluja.<br />
   <br />
   Spittelberg onkin näköjään lähellä Neubauta, joka kuulemma &quot;nuorten suosiossa&quot; ja tuolla alueella hotellitkin taitavat olla reippaasti edullisempia. Pitää siis muistaa jos lähden matkaan mieheni tai ystävien kanssa 🙂 Nyt halusimme olla ehdottomasti juurikin turistinähtävyyksistä kävelyetäisyydellä ihan keskustassa ja ringin sisäpuoli oli tähän mitä loistavin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *