Wien kokemuksia

Noniin, vihdoin upean Wienin pariin. Wien ei ole koskaan ollut mikään matkakohdelistaukseni ykkössuosikki, vaan tänne tuli lähdettyä ilman ennakko-odotuksia äidin innoittamana. Odotukseni reissulle ei olleet kovin korkealla, mutta tietenkin lähdin matkaan avoimin mielin. Haluan kokea uutta jokaisella matkallani ja mieluiten valitsenkin matkakohteet sen mukaan, että missä en ole vielä aiemmin käynyt. Nappasimme Wieniin lennot Hulluilta Päiviltä ja hotelli valittiin erikseen sijaintinsa perusteella. Kirjoitan hotellista vielä erillisen postauksen, oli niin hyvä valinta ja huippu kokemus sekin.

No mitä tuli odotuksiini ja matkaan kokonaisuutena, niin kyllä yllätyin positiivisesti! Wien ylitti odotukset ihan kaikilta kannoilta katsottuna ja matka oli mitä parhain. Kaupunki oli niin kaunis ja täynnä upeaa kulttuuria. Kahviloita oli joka lähtöön ja myös shoppailijalle Wien on mitä loistavin. Ihmiset olivat todella mukavia sekä avuliaita ja Wienissä oli helppo liikkua julkisilla sekä kävellen. Lokakuun loppu oli hyvä aika matkustaa, sillä pahimmat turistirysät taitavat olla kesäisin sekä joulumarkkinoiden aikaan, joten moneen paikkaan päästiin juurikaan jonottamatta.

Tässä muutamia maisemakuvia kauniista kaupungista, seuraavassa postauksessa listaan suosikkipaikkoja matkaltamme.

placefordreams_0125.jpgplacefordreams_0134.jpgplacefordreams_0139.jpgplacefordreams_0145.jpgplacefordreams_0164.jpgplacefordreams_0285.jpgplacefordreams_0304.jpgplacefordreams_0288.jpgplacefordreams_0260.jpgplacefordreams_0185.jpgplacefordreams_0272.jpg

 Matkassa mukana Canon EOS M lainakamera, joka ihan huippu reissukaveri keveytensä ansiosta!

2 kommenttia “Wien kokemuksia

  1. Odottelen tänään vierasta Itävallasta ja toivon mukaan ensi keväänä menen vastavieraiulle, joten todella kiva lukea Wienistä ja varsinkin positiivisista kokemuksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *