Pikkujoulut Tallinnassa

Ennenkuin latailen Wienin reissukuvia päästään vielä hetkeksi Tallinnan matkaamme. Vietimme reilu viikko sitten pikkujouluja Casan bloggaajien kanssa Tallinnassa. Lähdimme matkaan modernilla Eckerö Linen M/S Finlandialla, jonka Lounge -tilasta meille oli varattu paikat. Lounge -tila oli todella viihtyisä ja siellä oli oikein mukava matkustaa kuohujuoman ja aamupalan siivittämänä kohti Tallinnaa. Eckerö Linen Johanna Uimonen kertoi meille samalla lisää laivan historiasta sekä kierrätti meitä laivalla paikkoja katselemassa.

1-Desktop176-001.jpg

Mukana matkassa meillä oli myös MatkaVekan edustaja Johanna (hänelläkin blogi, joka on täällä). Johanna osasi ohjata meidät itselleni täysin tuntemattomalle Kalamajan alueelle Tallinnassa, jonne matkustimme mukavasti pikkubussin kyydillä, joka meitä odotti laivasta tullessa satamassa. Kalamajan alueella kävimme Telliskivi Loomelinnakin sisällä ihastelemssa mm ihanaa sisustusliikettä nimeltään HomeArt. Lounastimme myös alueella paljon hehkutetussa ravintolassa nimeltään                                    F-Hoone (Telliskivi 60a).

1-Desktop177.jpg1-Desktop178.jpg

Tämän jälkeen pikkubussimme kuljetti meidät Sokos Hotel Estoriaan, jossa meitä odotti super energinen hotellin edustaja Evelin Org juomatarjoilujen kera. Saimme tuntea olomme todella tervetulleiksi ja juomaa nautiskellessa saimme kuulla Estorian tarinan ja huoneiden sisustuksen idean. Lähes koko hotelli on sisustettu virolaisella designilla ja kaikissa huoneissa on oma tarinansa Viron historiasta.

Meidät ohjattiin omiin huoneisiin ja silmäni kiinnittivät ensin huomiota jättiläiseen sänkyyn (jossa sain mitä makeimmat unet) sekä värikkääseen sisustukseen. Huoneessa oli myös aamutossut sekä kylpytakit, jotka aina lisäävät hotellihuoneen mukavuutta. Oma kapselikahvikone oli myös melkoista herkkua tällaiselle kahvihiirelle.

Huoneemme sijaitsivat vierekkäin ison aulan ympäristössä, jossa pystyimme aina kokoontumaan ennen menoja. Aulassa oli tarjolla kahvia, vettä sekä pientä purtavaa. Aika mukavaa! Hotellin tiloista pääsi sisäkautta myös Virukeskukseen ostoksille, jonne oli mukava suunnata ilman talvitakkia.

14%2010%2025_2788_edited-1.jpg14%2010%2025_2792_edited-1.jpg14%2010%2025_2793_edited-1.jpg14%2010%2025_2807_edited-1.jpg14%2010%2025_2809_edited-1.jpg

Ostoksilla kiertelyn jälkeen vetäydyimme kaikki huoneisiimme laittautumaan illan menoja varten ja illasta vielä lisää erillisessä postauksessa. Aika loppui kesken koko komeuden kertomiseen yhdessä postauksessa 🙂

Matkan mahdollisti; Eckerö Line, MatkaVekka ja Sokos Hotel Estoria, joille iso kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *