Elämää puhelimen kautta

Ennenkuin saan Tallinnan sekä Wienin matkakuvia purettua, niin tässä teille kännykän kautta muutamia viimeisimpiä kuvia. Palasin myöhään eilen illalla kotiin reissusta ja mieli on jo nyt haikeana, sillä Wien oli ihan mieletön kaupunki! En voi käsittää miksi Pariisia yms hehkutetaan niin paljon ja Wienistä et juuri kuule sanan sanaa. Olen kuitenkin sitä mieltä, että jokaisen on koettava tämä upea kaupunki omin silmin! Wienissä on jokaiselle jotain; shoppailua, kahviloita, ravintoloita, kulttuuria ja muita upeita elämyksiä.

Kuva%206.jpgKuva%205.jpgKuva%203.jpgKuva%2010.jpgKuva%209.jpgKuva%207.jpgKuva%208.jpgKuva%202.jpgKuva.jpgKuva%201.jpg

1,2,3; Schönbrunnin linnan alueelta. 4; Ferstel Passage. 5 & 6; Hotel Bristol Vienna. 7; Turre Wienissä.  8; Belvedere. 9; Sitä aitoa Sacheria. 10; Naschmarktin torin hedelmiä.

Elina / Place for Dreams - -

8 kommenttia “Elämää puhelimen kautta

  1. Näyttää aivan ihanalle!! Wien on vielä kokematta ♥ Listalla on :)) Katselen tosi mielelläni lisää kuvia, kun ehdit laitella!

  2. Mun yksi hyvä ystävä asu Wienissä 6kk ja rakastui kaupunkiin täysin. Sanoi, että voisi kuvitella asuvansa sielä koko loppuelämänsä! Sen jälkeen olen halunnut vierailla siellä ja näiden kuvien jälkeen sinne on vihdoin päästävä 😉 Salzburgissa olen ollut ja se on myös upea!

    1. Voisin hyvin muuttaa Wieniin! Niin kaunis kaupunki ja ystävällisiä ihmisiä 🙂 Minulla Salzburg vielä kokematta, sinnekin päästävä!

  3. Aivan mahtava tuo ensimmäinen kuva. Jäin tuijottelemaan noita värejä. Kyllä se syksy osaakin olla kaunis, ainakin hetkisen. 😉

  4. Olen samaa mieltä. 🙂 Itse sain asua ihanassa Wienissä kolme vuotta sitten viisi kuukautta, kun olin siellä vaihto-oppilaana ja kävin siellä myös viime kesänä. Sinne on aina mukava palata uudestaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *