Pikaterkut Tallinnasta

Meillä oli viikonloppuna tosiaan mitä mahtavin pikkujoulumatka Tallinnaan Casalaisten kanssa. Mistä kyse, siitä kerron lisää viimeistään sunnuntaina, kunhan ehdin istumaan koneen ääreen kunnolla. Tuolta Casan pääsivulta löydät kuitenkin jo useamman matkakertomuksen! Nämä muutamat päivät tässä matkojen välissä on aikataulutettu melkoisen tiukille ja keskiviikko aamusta suunnataankin jo lentokoneen nokka kohti Wieniä. Palailen siis matkatunnelmissa 🙂

placefordreams-1.jpg

Tuttuun tapaan matkaseikkailujani voit seurata Instagramin puolella (@placefordreams).

8 kommenttia “Pikaterkut Tallinnasta

  1. Kiva kuulla, että teillä oli onnistunut reissu ja sä oot ainakin ollut tyylikkäänä liikenteessä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *