Kurkistus kylpyhuoneeseen

Minulla on ollut kamera matkassa joka kerralla, kun olemme käyneet uudessa kodissa. Viimeisin käynti olikin jo lopputarkastus ja seuraavaksi saammekin avaimet käteen. Ei malttaisi odottaa! Yksi pieni vilkaus ennen muuttoa vielä tulevaan kylpyhuoneeseen, johon halusin lämpöistä tunnelmaa. Nykyisten valkoisten kaakelien ja tummanharmaan lattialaatoituksen jälkeen olen kaivannut kotoisempaa tunnelmaa ja siksi päädyimme tuleviin ratkaisuihin. Alla kuva seinälaatasta sekä tasoista, joita valitsimme. Melko erilaista tunnelmaa siis nykyiseen verrattuna. Näin ensimmäisten pakkaspäivien alla en myös malttaisi odottaa uuden kodin omaa saunaa 🙂 

placefordreams-441.jpg

Elina / Place for Dreams - -

6 kommenttia “Kurkistus kylpyhuoneeseen

 1. Oi, näyttää ihanalta ja teillähän alkaa olla tosissaan jännät hetket! <br />
  Mukavaa viikonloppua! &hearts;

  1. Kiitos Jenni &hearts; On tosiaan jännät hetket, pikkuhiljaa alkaa vanha koti täyttyä muuttolaatikoista 🙂 <br />
   <br />
   Samaa sinne!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *