Nudet kynnet

Nudet kynsilakat ja niiden käyttö on kiireisen ihmisen elämän helpotus. Nudeissa sävyissä ei näy heti lohkeilut, joten sävy on anteeksiantavampi, kuin värikkäämmät lakat. Toki nudet on myös helpompi puhdistaa pois kynsistä. Tästä syystä vaaleaa sävyä on usein kynsissäni. Olinkin iloinen, kun Lumene lähetti minulle heidän Gel Effect -sarjan upeita nudeja sävyjä testiin. Frosted Matt -sävyt ovat todella mattapintaisia ja nimensä arvoisia, kun taas Frosted Pearl lakoissa on mukana pientä kimallusta. En oikein osaa päättää, että mikä näistä oli suosikkini, sillä kaikki ovat niin ihania!

placefordreams-331.jpgplacefordreams-221.jpg

Viimeisin kynsissäni ollut sävy tästä kokoelmasta oli Frosted Pearl lakka sävyssä Himmeää Valoa. Tämä on vaaleudestaan huolimatta melko täydellinen syyssävy. Näissä Gel Effect -sarjan lakoissa on mielestäni todella hyvä pigmentti. Yllä olevassa kuvassa on lakkaa kynsissä vain yksi kerros, joka jo tarpeeksi peittävä. Et siis tarvitse ikuisuutta lakatessasi, kuin yksi kerros riittää ja mikä parasta, sävy säilyy kynsissä todella hyvin paksuutensa ansiosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *