Tine K kori

Olen ostanut tuon Tine K:n korkeamman pikkukorin kesällä ja en ole oikein keksinyt sille mitään käyttöä. Tämä taas näitä ostoksia, jotka kaupassa ihastuttaa, mutta kotiin päästyä alkaa miettimään, että mitäs tuolle tekisi. Siivotessasi viikonloppuna laitoin koriin ruusuja ja nyt kori sai kauniin käyttötarkoituksen. Korin sisään mahtuu sopivasti tämä Ikean maljakko. Olen muuten alkanut innostumaan enemmän värillisistä viikkokukista, ennen ostin aina vain valkoisia kukkia. Kyllä muuten pieni väriläiskä piristää kotona!

placefordreams.112.jpgplacefordreams.111.jpgplacefordreams.jpg

Onko teillä tätä koria tai vastaavaa? Olisi mukava kuulla teidän käyttötavoista tälle.

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Tine K kori

  1. Tuo on tosi kaunis ja kiva käyttötapa 🙂 Mulle käy monesti myös niin, että löydän jotain tosi ihanaa ja kaunista ja sitten täytyykin oikein kunnolla miettiä mihin kaikkeen se sopisikaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *