Ihon kunnosta ja uusin hoitolakokemus

Enpä ole aikoihin kirjoittanut ihoni nykykunnosta, mutta nyt tästä enemmän. Iho ja e-pillerit -postaukseni on ollut koko blogihistoriani luetuin yksittäinen postaus, joka kertoo, että en todella ole yksin ongelmani kanssa. Itseasiassa puhuessani avoimesti tästä ongelmasta, ovat monet muutkin kertoneet kärsivän vastaavasta. Monet teistä ovat lukeneet blogiani jo pidempään ja muistavat minun kokeilleen kaikkea mahdollista ruokavalioista eri hoitoihin, erinäisiä lääkekuureja unohtamatta. Nyt pidin jo vähän liiankin kauan taukoa kasvohoidoista, sillä totta puhuakseni on usko niitä kohtaan aika nollissa. Ihollani on vieläkin huonoja aikoja, mutta onneksi myös parempia aikakausia. Tietty haluaisin päästä tästä riesastani ihan kokonaan eroon, mutta pienikin askel lähemmäs täydellistä ihoa tuntuu lottovoitolta. Esimerkiksi kesän aikana ihon kunto vain paheni, vaikka monilla aurinko auttaa. On siis todella yksilöllistä, että mikä kikka toimii kenelläkin. Olen kuitenkin oppinut, ettei ihoa kannata ylihoitaa, kuivattaa tai jättää myöskään kokonaan hoitamatta. Kultainen keskitie on tärkeä muistaa ja ihon kosteutus A ja O!

Olen yrittänyt pitää mielen avoinna erilaisia hoitoja kohtaan ja nyt tuli kokeiltua jotain, jossa vastaavassa en olekaan aiemmin ollut. Joskus pari vuotta sitten ihotautilääkärini suositteli minulle mantelihappohoitoa, mutta tämä lopahti siihen, etten helpolla löytänyt hoitolaa, joka näitä tekisi. Vihdoin tällainen kuitenkin löytyi, vaikkakin ihan vahingossa. Kuulin mantelihaposta vasta, kun makasin jo hoitolan pedillä.

placefordreams-001.jpg

Kiitos upean Simonan, pääsin kokeilemaan Detox -kasvohoitoa. Tiedän, että teistä moni on kiinnostunut eri kasvohoitomuodoista, joten pyrin nyt mahdollisimman hyvin kuvailemaan kasvohoidon vaiheita.

Kaikki Diego dalla Palma RVB Skinlab kasvohoitosarjat aloitetaan ensin Detox-puhdistuksella, sen jälkeen vasta ihoon viedään kosteuttavia tai anti-age ainesosia. Iho on Detox-hoidon jälkeen vastaanottavaisempi muille hoitaville aineille.

Detox -hoito on kasvohoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista, lisää solujen elinvoimaisuutta ja hehkua. Hoito aloitettiin alkupuhdistuksella; puhdistusmaidolla ja kasvovedellä. Tämän jälkeen tehtiin kuorinta mantelihapolla ( 10% mantelihappo, joka on voidemainen kuorinta ja sisältää mm. 15 aminohappon yhdistettä ja karitevoita). Kun tämä vaikutti kasvoillani, sain nautiskella rentouttavasta hartiahieronnasta. Tämän jälkeen kasvoiltani puhdistettiin tukkeutuneita huokosia. Sitten oli vuorossa naamio (soothing astringent; suojaava, puhdistava ja rauhoittava naamio) ja mikä ihaninta, lisää hierontaa! Loppuun tuli vielä Detoxifying cream (missä on C- ja E-vitamiineja, koentsyymi Q10, alfalipoiinihappoa). 

placefordreams-102.jpg

Itse hoidon aikana on minulle asiakkaana tärkeää, ettei hoitaja katoa paikalta, kun makaat siinä naamio kasvoillasi, vaan arvostan juurikin pientä hierontaa kasvovoiteiden vaikuttaessa. Niinkuin hyvässä käsittelyssä käy, tälläkin kerralla taisin nukahtaa, eli koin siis totaalista rentoutusta! Tämä iho-ongelmani on minulle todella inhottava asia, joten mielestäni on ihanaa päästä kasvohoidossa rentoutumaan, eikä kuuntelemaan hoitajan paasausta huonosta ihostasi. Mielestäni ammattitaitoinen ihonhoitaja ei vain korosta epäkohtia, vaan keskittyy auttamaan asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja positiivisella tyylillä. Voitte varmasti uskoa, että ne hoitajat, jotka vain hokevat ”ai kauhea tätä ihosi kuntoa” yms eivät ole minusta saaneet uskollista asiakasta. Olin nyt Simonan hellässä käsittelyssä ja voin kyllä suositella häntä kaikille oikein mielelläni.

placefordreams-14.jpg

Simonalta saat kasvo- sekä vartalohoitojen lisäksi; ripsien pidennykset, meikkaukset, rakenne- ja geelikynnet.

placefordreams-15.jpg

Kotihoitotuotteiksi minulle valittiin Detox -linjan tuotteita, joita käytän aamuin ja illoin. Kaikissa Detox -linjan tuotteissa on Cell detoxium -ainesosa, joka vaikuttaa solujen kuona-aineiden poistumiseen. Ainesosa kulkee kaikissa tuotteissa läpi linjan, minkä takia on siis tärkeää, että samasta linjasta käytetään useampaa kotihoitotuotetta.  

Micellar cleansing milk -puhdistusmaidon (sis. Pantenolia ->kosteuttaa ja uudistaa, valkohilpan siemenöljyä ->rauhoittaa ja ravitsee sekä karitevoita ->suojaa ja kosteuttaa)

Revitalising tonic -kasvoveden (missä on Hyaluronihappoa->kosteuttaa, Trehaloosia->kosteuttaa ja suojaa soluja

– Sebum-normalising cream, mikä on erityisesti akneiholle tarkoitettu päivittäinen kosteuttaja ja suojaava voide, mikä tasapainottaa talintuotantoa, vähentää kiiltoa, vähentää mustapäitä)

– 24-hour matifying Anti-age cream, mikä jättää mattapinnan, hoitaa arpia ja tasapainottaa ihon epätasaista väriä. Talia imevä puuteri varmistaa mattaefektin, mikä kestää koko päivän

Purifying clay mask -naamiopaketin (sis. Puri-entsyymiä ->kuoriva, kosteuttava ja kirkastava, vihreää savea-> syväpuhdistavaa, Karitevoita-> pehmentää ja kosteuttaa, Sinkkioksidia->puhdistaa, vähentää punotusta, Glycyrrhetic -happo ja bisabolol->rauhoittavat. Naamio on kevyesti kuoriva, rauhoittava, kirkastava ja puhdistava naamio joka sopii kaikille. Ei kuivata vaikka on savinaamio. Loistava ennen juhlia ja juhlien jälkeen! 

Seuraava teksti avaa sarjaa lisää kiinnostuneille. Tuotteet sisältävät ACN-yhdisteen, salisyylihappoa, 51+3 hyalucomplex -yhdisteen, probioottinen lacobasillia, jotka palauttavat normaalin talintuotannon, vähentävät ihon ärsytystä, parantavat sen rakennetta supistamalla huokosia ja tehden ihon virheistä vähemmän näkyviä.  RVB skinlabille rekisteröity tavaramerkki on 51+3 Hyalu Complex, mikä on kaikkien hoitojen ytimessä ja monessa tuotteessa löytyvä yhdiste. Tarkoittaa, että se sisältää 20 aminohappoa , 16 vitamiinia, 6 hivenaineta ja mineraalia (keskeisiä solujen viestinnässä ja aineenvaihdunnassa), 3 nukleiinihappoa (säätelevät solujen aineenvaihduntaa, energiatuotantoa ja solujen lisäänymistä), 4 keramidia (muodostavat sideaineen mikä suojaa soluja ulkoisilta tekijöiltä), 2 osmolyyttiä (säätelevät vesitasapainoa), 3 hyaluronihappoa (säätelee kosteustasapainoa).

placefordreams-1_edited-1.jpgplacefordreams-118.jpg

Hoidosta on nyt alle kaksi viikkoa ja uusi on myös jo varattuna. Niinkuin moni muukin hoito, perustuu tämä sarjahoitoon. Kirjoittelen sitten hoitojen loputtua lisää kokemuksia sekä hoidoista, että kotihoitotuotteista. Sen verran pystyn nyt jo sanomaan, että Detox todella toimii, ihosta nimittäin poistuu juurikin näitä kuona-aineita ja innolla odotan jo seuraavan hoitokerran tuloksia.

Yksi asia, joka oli todellinen bonus; meikkaus hoidon jälkeen! Näin ei tarvinnut kulkea kaupungin halki kasvot punaisina, vaan pystyin pysähtymään jopa kaupoille 😉 Viimeksi käydessäni keskustassa toisessa hoitolassa jouduin pakottamaan mieheni kuskaamaan, jotta vältyin punakasvohäpeältä.

1-Desktop174.jpgplacefordreams-12.jpgplacefordreams-13.jpgplacefordreams-11.jpg

Kiinnostuitko hoidosta? Ajanvarauksen sekä kaikki yhteystiedot löydät täältä.

*Postaus toteutettu yhteistyössä SImonan kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *