Kalklitir San Saccaria

Uuden kodin makuuhuoneessa on tarkoitus maalata yksi seinä kalkkimaalilla, josta olenkin haaveillut jo useamman vuoden. Väristä meillä oli pientä vääntöä, mutta annoin miehelleni periksi harmaan suhteen. Omassa mielessä oli haalean sävyinen beige (sävyt Sand tai Palladio), mutta lopulta päädyimme San Saccaria -sävyyn. Tilasin maalin kätevästi Nougatin verkkokaupasta tuossa muutama viikko sitten, kun verkkokaupan tuotteista sai -10% alennusta. Tilasin tänään myös tämän kalkkimaalille tarkoitetun siveltimen jo valmiiksi maalausprojektia odottamaan. 

1-Desktop171.jpg

Kuva

 

Oletteko te maalanneet kalkkimaalilla? Vinkkejä otetaan vastaan 🙂

Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “Kalklitir San Saccaria

  1. Meillä on ollut kalkkimaali hommattuna jo hyvän aikaa. Vielä kun sen saisi seinälle 😉 Mietittiin pensseliasiaa silloin ja kysyttiin rautakaupastakin mikä kannattaa ostaa. Kommentiksi saatiin "miksi ihmeessä laitatte kalkkimaalia seinään?" Myyjä sanoi, että kun sen kerran laittaa, niin muuta siihen ei sitten laitetakaan. Voipi olla että oli oikeassa, mutta minusta se näyttää niin paljon paremmalle verrattuna tavismaaleihin, että haaveilen siitä kovasti 🙂 Olitko jostain saanut vinkin, että tuota pensseliä kannattaa nimenomaan käyttää? Että kandeekohan mun nyt vaihtaa vielä ennen kun alotetaan 🙂

    1. Joo, me yritetään saada maalattua heti, kun muutetaan.. Muuten varmasti jäisi odottelemaan meilläkin 😉 Heh joo, no sen näkee sitten.. Jostain luin, että kunhan laittaa pohjamaalia tarpeeksi kalkkimaalin päälle, niin pystyy hyvin maalaamaan seinää uudelleen. Luin vaan pensselistä, että se on kalkkimaalille ;D En siis mene lupaamaan! Mutta postailen toki sitten heti projekstista, joten jää kuulolle (noin kuukauden päästä edessä) ♥

  2. En malta odottaa, että pääsen ihailemaan lopputulosta! Ihan hirveä sisustuskuume, vaikka ei ihan sitä ikiomaa kotia ole tulossakaan.. Uusi osoite ja vuokrakoti saapi riittää, pitää vaan toivoa, että omistajat antaa vähän tuunata. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *