Shopbob alennuskoodi

Tiesittekös, että Canada Goosea myydään myös ShopBobilla? Tiedän, että siellä CG:n takki on varmasti monien talven toivelistalla ja ajattelin vinkata, että tuolta löytyy ja melkoisen edulliseen hintaan. Ensimmäisen Goosen bongasin jo muuten kolme viikkoa sitten täällä Helsingissä 😉

1-Desktop169.jpg

Canada Goose Shelburne, Canada Goose Whistler

 

ShopBobilla saa myös nyt koodilla FAMILY25 25% (voimassa 16.10 saakka) alennusta tilauksesta. Itse tilasin aikoinaan Michael Kors kelloni tuolta ja juuri hyvää alennuskoodia hyödyntäen sen sain ”Suomi-hintoja” edullisemmin. Tuolta saa myös tilattua Marc by Marc Jacobsin kelloja sekä laukkuja ihan vain muutaman oman suosikin mainitakseni.

 

*Mainoslinkkejä

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *