Suloinen sunnuntai

Takana ihana ja uuteen työviikkoon energiaa antanut sunnuntai. Aamu alkoi brunssilla rakkaimpien ystävien seurassa (meidän brunssipöydästä näkyikin jo kuva Instagramin puolella @placefordreams) ja päivä jatkui syysretkellä kauniin Kaitalammen maisemissa. Koirakin viihtyi ja otti kaiken irti luonnosta sekä toki meidän eväistä 😉

placefordreams.105.jpgplacefordreams.102.jpgplacefordreams.103.jpgplacefordreams.106.jpgplacefordreams.100.jpg

Mukavaa sunnuntai-iltaa sinne, toivottavasti teilläkin ollut mukava viikonloppu!

7 kommenttia “Suloinen sunnuntai

  1. Teidän karvapallo on kyllä niin liikuttava! Mä en edes ole mikään suuri koira-ihminen, mutta tämän edessä ei voi muuta kun huokailla 😉

    1. Heh joo, yleensä myös ei-eläinrakkaat rakastuvat pikkuiseen ♥ Tässä kaverissamme koiran kaikki hyvät puolet, ilman kuolaa, huonekalujen ym tuhoamista ja sotkemista ;D AIka usein kuulen, että "näyttää ihan lelulta" ♥

  2. Kylläpäs on ihanat kuvakulmat ja kuvattavat kohteet. Vielä niin sävy sävyynkin ovat molemmat – ihanaa! Kuvista voisi tehdä jopa kortteja. Kyllä Suomi on ihana maa, kun vuodevaihtelut ovat näin kauniita.

    1. Kiitos Minde ja ihana kun jätit kommenttia ♥ Koiramme turkki alkaa aina syksyisin hieman punertaa, joten sopii ihanasti syksyiseen maisemaan 🙂 Ja sanos muuta! Vielä pitäisi yrittää bongata vieläkin voimakkaampia syksyn sävyjä kameran kanssa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *