Proteiinipuuro

Tässä herkullinen puuro, jolla jaksat pidemmänkin päivän. Tämä syntyi vahingossa, mutta lopputulos on sen verran herkullinen, että pakko jakaa teillekin. Meillä syödään puuroa lähes joka aamu, joten välillä kaipaa vaihtelua pelkälle peruspuurolle.

14%2010%2011_2598.jpg

Tarvitset

2,5dl vettä

1dl kaurahiutaleita

1 suomalainen kirpakka omena

1/3 scoopia vanilijan makuista proteiinijauhetta (Itselläni Forever Ultra vanilja)

pellavansiemeniä

kanelia

Laita vesi kiehumaan ja pilko omena paloiksi. Heitä kiehuvaan veteen kaurahiutaleet, pilkotut omenapalat sekä pellavansiemenet. Anna kiehua normaali puuronkeittoaika. Laita valmis puuro lautaselle ja sekoita siihen proteiinijauhe sekä ripaus kanelia. Nautiskele annos lämpöisenä.

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *