J.Crew tilaus

Tein tuossa viime viikolla ensimmäisen tilauksen J.Crew nettikaupasta. Piti vain tulla kertomaan, että paremmin ei olisi tilaus voinut mennä. Klikkailin tilauksen keskiviikkona ja jo eilen maanantaina paketti oli minulla kotona. Nettikaupassa pystyi suoraan maksamaan verot ym, joten tilaus ei jäänyt tullin haaviin. J.Crew on ihan lempimerkkini, mutta ikävän harvoin sitä pääsee ostelemaan. Nyt kuitenkin asiat muuttuvat, sillä niin helppoa oli tilaaminen. Ehkä kuitenkin maltan odottaa Miamin reissuamme ennen seuraavaa tilausta 😉

placefordreams.1111.jpgplacefordreams.1113.jpgplacefordreams.1112.jpg

Paketista löytyy tämä neule, josta toivottavasti pian myös asukuvia 🙂

 

*Mainoslinkkejä

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *