Asiaa hiuksista

Kerroinkin teille tuossa hetki sitten saaneeni Remingtonilta uuden suosikin hiusten laittoon. Laite näyttää kovin ilmakihartimelta, mutta se ei puhalla kuumaa ilmaa, vaan harjaspäiden pohjalla oleva rauta kuumenee, kuin esimerkiksi suoristusrautakin ja laitteella saa paljon nopeammin ilmakihartimen lopputuloksen. Tämä on myös hiukselle ilmakiharrinta hellävaraisempi käsittely.

Omat lähtökohdat hiusten laittoon on aika simppelit. Haluan siistit ja viimeistellyn näköiset hiukset. En koskaan tupeeraa saatika yritä ”tuuhennuttaa” hiuksiani, päinvastoin. Mielestäni kauneimmat hiukset syntyy siisteistä ja siloitelluista lopputuloksista.

Alla olevasta kuvasarjasta näette, mikä on lähtötilanteeni hiustenlaitossa ja kuinka tämä Remingtonin uutuus auttaa minua nopeasti saavuttamaan halutun lopputuloksen. Kyseessä on Remingtonin Styler Kit -pakkauksesta löytyvä harjapää, mutta tämä ei tosiaan ole paketin ainoa. Paketista löytyy myös klipsillä varustettu kiharrinosa sekä perus puikkokiharrin. Joten jos et ole osannut aiemmin valita, että minkälaisen hiuslaitteen hankkisit, on tämä helppo valinta. Päätä voi vaihtaa kätevästi ja luoda erilaisia lopputuloksia. Tähän saa hankittua myös neljä eri lisäosaa, joten säilytystilaa menee vähemmän, kun saa yhdistettyä monen eri kihartimen funktiot yhteen.

placefordreams.113.jpgplacefordreams.111.jpgplacefordreams.112.jpg1-Desktop162.jpg1-Desktop163.jpg

Yllä ennen ja jälkeen käsittelyn. Hiusten harjaukseen ja harjapäällä käsittelyyn meni minulta vain noin 15min. Normaali käsittely ilmakihartimella on yli puoli tuntia. Minulle; laiskalle ja kiireiselle hiustenlaittajalle, tämä on siis mieletön löytö!

Elina / Place for Dreams - -

6 kommenttia “Asiaa hiuksista

 1. Olipas hyvin havainnollistettu tuo Remingtonin käyttö. Itselläni on myös varsin paksut hiukset ja pidän tyylistä &quot;pese ja pidä&quot;, joskin lopputuote on tällöin lentävän pörröinen aavistuksen luonnokiharaisuuden takia. Kaipaisin todellakin tuollaista helppoa ja nopeaa tapaa viimeistellä hiukset.<br />
  <br />
  Käytätkö lämpösuojaa ennen harjan käyttöä ja kuinka käytät kuvassa näkyvää &quot;puikkoa&quot;? Ovatko hiukset kosteat vai täysin kuivat, kun aloitat niiden työstämisen?

  1. Moikka Minde! Eli hiuksesi kuulostaa melkein, kuin omiani oisit kuvaillut 🙂 Tässä siis pesty illalla ja aamulla kuiva hius näyttää tuolta &quot;before&quot; versiolta (en jaksa föönaa hiuksia ja siksi tykkään pestä illalla ja antaa kuivua aamuun, joskus joudun vielä aamulla kuivaamaan loput, mutta tässä oli hiukset ehtineet kuivua itsestään). Laiska, kun olen niin en itseasiassa edes laittanut lämpösuojaa, vaikka sellainen löytyisi. Harjasin siis vain hiukset (onhan sinullakin jo käytössä Tangle Teezer? Paksujen hiusten harjaus super helppoa sillä!). Sitten vedin tuon harjapään vain sieltä hiusten alapuolelta siten, että latvaa käänsin aina harjan ympärille. Hiukset pystyi käsittelemään suht isoissa osioissa ja muutaman kerran vedin per osio.<br />
   <br />
   Eli melko samalla logiikalla, kuin ilmakiharrintakin käyttäisi. Toivottavasti sait sepustuksestani selvää ;)) Kysy ihmeessä lisää, jos jotain tulee mieleesi!<br />
   <br />
   Hiukset viimeistelin hiusöljyllä.

 2. Kiitokset kommenteistasi…<br />
  <br />
  Itse menen myös usein kostealla tukalla nukkumaan, sillä mikään ei ole niin tylsää kuin ruveta kuivaamaan tukkaa. Vielä kyselen, kun olen käyttänyt niin vähän mitään &quot;vempeleitä&quot; tukan laittoon. Teetkö harjasosalla siis harjaamaan liikettä juuresta latvaan päin vai kieritätkö hiukset harjan ympärille? Oletko käyttänyt kuvassa näkyvää &quot;puikkoa&quot; ja saako sillä aikaan kiharaa?<br />
  <br />
  Minullakin on käytössä öljyä viimeistelyyn ja olen tykännyt siitä kovasti, koska se auttaa pörröisyyteen. <br />
  <br />
  Istuskelen muuten jälleen kerran sängyn laidalla kostealla tukalla… ja aamulla olen taas pörröisen lainehtivaisen tukan omistaja, jonka täytyisi aamun vauhdissa vielä asetella tukka työkuntoon.<br />
  <br />
  Kuullaan taas!

  1. Etsin Remingtonin oman videon tästä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://www.youtube.com/watch?v=Pb7ii1U7_BQ&quot; target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=Pb7ii1U7_BQ</a><br />
   <br />
   Itse tein hieman eri tyylillä ja minulla lopputulos ei ole noin taivutettu. Pyöritin siis harjapäätä hiusten alla ja aina käänsin latvojen kohdalla hiuksia harjan ympärille. tällöin siis pelkkä latvaosa on taivutettu, videon tyylillä saa pyöreämmän lopputuloksen :)<br />
   <br />
   Muista osista myös videot (jos googlaa remington your style styler kit ja laittaa videot). Eli puikoilla saa juurikin kiharaa aikaiseksi 🙂

 3. Kiitokset, noista videoista oli apua.<br />
  <br />
  Käväisee tutustumassa kaupassa tuohon ihmeelliseen laitteeseen <br />
  : )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *