Kosmetiikkavinkki; Pihistä-Panosta

Minun on jo pidemmän aikaa pitänyt vinkata teille tästä kosmetiikka -aiheisesta asiasta. Olen käyttänyt jo useamman vuoden Estee Lauderin Idealist -seerumia ja aina hieman lompakkoa kirpaissut purkin hankinta. No, tähän tuli muutos, kun Lumene jo aikaa sitten lähetti minulle heidän BB -sarjan Bright Now Vitamin C heleyttävän seerumin kokeiluun. Molemmat näistä seerumeista heleyttävät ihoa kauniisti, joko meikin alla tai ihan naturellina. En varmasti erottaisi edes, kumpaa laitan lopputulosta vertaillessa. Joten kaikki Idealistin nimeen vannovat, kokeilkaa ihmeessä Lumenen seerumia!

1-Desktop159.jpg

2 kommenttia “Kosmetiikkavinkki; Pihistä-Panosta

  1. Hei, kirjoitit jossakin vanhassa blogipostauksessa iho-ongelmistasi ja aknesta. Kun päädyin uudestaan lukemaan blogiasi niin ainakaan en kuvista päätellen huomaa ihossasi enää mitään vikaa, joten saako udella kuinka olet saanut ihon paranemaan? Itse kärsinyt kohta 2 vuotta e-pillereiden lopetuksen jälkeen, tosin taitavalla meikillä sen saa osittain piiloon.- :/

    1. Moikka Annucca! Toki saat udella. Olen joo kirjoitellut ihostani, joka ei ikävä kyllä vieläkään ole täysin parantunut. Toki pitkälle on tultu &quot;pahimmista ajoista&quot;, mutta vielä on matkaa täydelliseen ihoon :/ Tosi harmillista kuulla, että kärsit samoista ongelmista! Tämä kyllä sellainen murheenkryyni, jota en kellekään toivoisi! Ja niinkuin sinäkin, olen vain oppinut piilottamaan ongelmiani hyvin (mikä harmittaa &quot;entistä Elinaa&quot;, joka rakasti olla meikittä). Eli tästä syystä se ei niin bloginkaan kuvissa näy. Minulla on ollut ajatuksissa kirjoittaa pidempää postausta nykytilanteesta, jossa kerron viimeaikaisista hoidoista ja kokeiluista. Yksi on tullut jäädäkseen tämän ihon myötä, täällä näkyvä meikki:<br />
      <br />
      <a rel="external nofollow" href="http://placefordreams.casablogit.fi/lue/2014/09/aamuinen-rutiini&quot; target="_blank">http://placefordreams.casablogit.fi/lue/2014/09/aamuinen-rutiini</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *