Keittiö Sneak-a-Peek

Kävimme tekemässä uudessa kodissa tarkastusta ja tässä pieni kurkistus tulevaan keittiöömme. Olen täysin rakastunut tiililadontaiseen kaakeliimme sekä tuohon tasoon (kvartsikomposiittia, Aluminio Nube, Ylämaan Graniitti). Kuviin vaikea saada sitä pientä kimallusta, jota tuosta hohkaa sieltä täältä.

placefordreams-2.jpg

placefordreams.2.jpg

Mitä pidätte?

Elina / Place for Dreams - -

8 kommenttia “Keittiö Sneak-a-Peek

  1. Kiitos ♥ Olen unelmoinut tästä tiililadonnasta jo varmaankin 5 vuotta ja vihdoin tämä meille saadaan 😉 Fasettihionta tuo tähän juuri sitä kaunista tiilimäisyyttä.

  1. Kiitos ihana ♥ 2kk vielä odotellaan, että päästään uuden katon alle, tämä odottelu tuntuu jo pieneltä ikuisuudelta 😉

 1. Voi vitsi miten hyvältä näyttää!! Toi tiililadonta on niin mieleen 🙂 En malta odottaa lisäkuvia teidän uudesta kodista!

 2. Moikka! Palaan tähän vanhaan postaukseen, koska keittiöremppa on ajankohtainen meille nyt. Olisin kysynyt tasosta, mitä materiaalia ja merkkiä se on ja oletko ollut tyytyväinen valintaa? 🙂 Ihanalta ainakin näyttää!

  1. Moikka! Eli taso tosiaan kvartsikomposiittia, Aluminio Nube, valmistaja Ylämaan Graniitti:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ylamaangraniitti.fi/kvartsi/alunimionube.html&quot; target="_blank">http://www.ylamaangraniitti.fi/kvartsi/alunimionube.html</a><br />
   <br />
   Olemme olleet todella tyytyväisiä tasoon! Se on todella kestävää materiaalia, johon ei tartu tahrat tms. Helppi pitää puhtaana ja esim verrattuna kiiltävään mustaan kivitasoon, ei pinnassa näy heti vesipisarat yms ja täten sitä ei tarvitse olla kokoaikaa kiillottamassa. Valitsisin varmasti tason myös uudelleen jos tarvitsisi keittiötä remontoida seuraavassa kodissa (ainoana miinuksena kuitenkin hinta).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *