Lauantain asu

Pitkästä aikaa asukuvia! Kaunis sää innoittaa aina bloginkin suhteen ihan uudella energialla ja mikäs mukavampaa, kuin kuvailla aurinkoisena upeana syyspäivänä! Olen innostunut trenssin käytöstä uudelleen ja näillä säillä se on toiminutkin hyvin. Satoi tai paistoi, niin trenssi lämmittää sopivasti. Töihin mennessä mahtuu alle myös bleiseri hyvin, joten mallin väljyys on ollut hyödyksi. Eilen päällä oli tanskalaiselta Black Swan -merkiltä yhteistyön merkeissä saatu musta simppeli mekko. Black Swanin mallisto koostuu minimalistisista vaatekappaleista, joissa aina pieni juju. Tämä mekko on rento, mutta pitsiyksityiskohta saa siitä hauskemman. Mallisto on heillä todella kompakti, siinä on kerrallaan aina noin 40 mallia. Heillä on nopeat toimitukset myös Suomeen ja merkin motto onkin; ”Home shopping is the new black”, jonka allekirjoitan täysin!

Tässä asussa kävin dinnerillä vanhojen koulukavereiden kanssa, joiden näkemisestä olikin vierähtänyt ihan liian pitkä tovi! Ilta oli mitä mukavin ja hiljaista hetkeä ei tässä hauskassa seurassa tullut. Mekko toimi täydellisesti rennossa illanvietossa ja tälle tulee varmasti vielä paljon käyttöä.

placefordreams-1.jpgplacefordreams.jpgplacefordreams-7.jpgplacefordreams-5.jpgplacefordreams-4.jpgplacefordreams-3.jpgplacefordreams-6.jpgplacefordreams-2.jpg

//Trenssi Mango (vielä tänään koko Mangon mallisto netissä -30%!) // Mekko Black Swan* //         //Kengät Biancoimp?type(inv)g(20804978)a(2042464) // Huivi ACNE // Laukku Äidin Vintage kätköistä, hankittu Nizzasta //              //Aurinkolasit RayBan //

Ps. Don´t mind the hair, onneksi ensi viikolla pääsen kampaajalle 😉

 

*Saatu

**Sisältää mainoslinkkejä

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Lauantain asu

    1. Minulla on neljä eri vaatekappaletta heiltä ja todella hyvät kokemukset on! Varsinkin voisin ylistää heidän toppejaan, joita käytän alustoppeina siis, niin pehmoista ihanaa materiaalia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *