Tukka hyvin

Tänään ilta meni mukavissa merkeissä Remingtonin tilaisuudessa. Remingtonille on tullut uutuutena tämä Styler Kit, johon saa vaihdettavia osia. Itsehän ilmakihartimen suosijana rakastuin täysin tuohon lämpöharjapäähän. Tällä saa siis kuiviin hiuksiin todella nopeasti kauniin sileän pinnan sekä kääntyneet latvat. Olen ehkä historian laiskin hiusten laittaja, joten tämä oli täydellinen vastaus ongelmiini! Pystyn nyt jatkamaan tuttua ja turvallista rutiinia, jolloin pesen illalla hiukset ja annan kuivua nukkuessa niiden yön yli. Aamulla harjaus sekä hiusöljyt ja olen valmis. Tämä ei kuitenkaan anna yhtä kaunista lopputulosta, kuin ilmakihartimella hiusten laitto. Olen silti melkoisen laiskasti käyttänyt ilmakiharrinta, joten jatkossa suosinkin tätä super nopeaa uutukaistani. Teen vielä teille ihan ajan kanssa postausta tästä huipusta laitteesta, mutta oli vain pakko tulla heti vinkkaamaan uutuudesta! Styler Kit on kaupoissa lokakuussa.

1-Desktop157.jpg

Oli myös todella kiva tavata pitkästä aikaa muita bloggaajia, vaikkakin ihan pikaisesti. Tulin melkoisen myöhässä tapahtumaan töiden takia, joten pikaiset moikat oli homman nimenä. Terkut teille kaikille, toivottavasti ensi kerralla jää enemmän aikaa höpöttelylle 🙂 

2 kommenttia “Tukka hyvin

  1. Outoa, mä olin kommentoivinani johonkin sun postaukseen, mutta nyt en tiedä minne kommentti meni… :O No mutta eniveis, oli tosi kiva tavata ja jutella enemmän. Kiitti vielä asukuvista! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *